mne sa paci chalan zo skoly...kazdy mi hovori ze s nim budem chodit a ze sa mi paci a ja jemu tiez...ja vzdy odpoviem ze nie je to pravda a neviem ci ma lubi...ako to mam zistit?...chodim s nim rada von a obcas bereme so sebou aj jeho psa...co si mam o t
ved to a spoluzaci odvetdy co s nim chodim do skoly a bavim sa s nim mi hovoria ze spolu chodime aj ked nechodime...mnohokrat neviem ci ma rad viac mna alebo pocitac
Práve som s ním spomenula že keď som mala asi 7-8 rokov, trávila som veľa času s jedným nemenovaným veľmi dobrým kamarátom ( ) a brat si zo mňa robil srandu a pýtal sa či spolu chodíme, kedy sa budeme brať a podobne A najvtipnejšie na tom bolo, že s tým človekom som sa asi o cca. 10 rokov naozaj dala dokopy
čavte!Prepáčte ale to sestra sa mi dostala na moje konto sem a ona písala.Veď poznáte,ona ma problém a nechce ho napísať tak ho píše za iného .Takže jej poviem vaše rady.
no keby aspon ze mas 14rokov ale tak 12 no tak to snad jedina rada: budte kamosi, vencte psov. Mimochodom, odpoved na tvoju otazku: nie, nevyzera to ze ta chce len proste je ti kamos. Preboha ked si ja vezmem tu 6-7. triedu na zs tak so sa bavila so spoluziakmi (chalanmi), po skole som s nimi chodila na cigaro, vonku so psom a taaak ale nikdy by som ani s jednym s nich nechodila a asi to tak mysli aj ten tvoj. sorry
Inak ti mi pripominas spoluziacku v 7.triede. len co sa s nou neaky chalan z triedy bavil popr. s nou isiel domov (byvaju v jednej brane) tak si myslela ze s nim chodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
sorry ale nemyslim si ze sa da mat v 12 normalny vztah
a ma rad pocitac, vsetci maju radi pocitac (ironic)
ale sak ked uz zalozi nieco co tu je 100x a ked uz fakt chce poradit tak nech aspon normalne napise..
(trochu offtopic, ale nepomohla som si )
waw tak to uz ano..