ĽÚBIM/MILUJEM ŤA - kto ako prvý ma povedať - baba či chalan ?
No je to môj prvy vztah znie to pubertacky, zatim som sa bala vztahov (svojho ublizenia niekym inym) a také nanič vztahy som nechcela, aké som mať mohla.
Momentálneho priatela mám už pol roka a ak by som ho mala opísať, tak by som povedala, ž
no ver mi ze by aj hej ale tak co ja za to mozem ked som sa donho drbla....kebyze si mozem tak vybrat tak by som sa neondila nad ____ takehoto typu tolko
no, ja mám s touto vetou nesmierne problémy... nikdy ju nedokážem nikomu povedať prvá a aj keď mám na ňu len odpovedať, zviera mi hrdlo... neviem, aký dôvod na to mám, ale pre mňa je to silná veta... aj keby som mala dotyčnú osobu neviem ako rada, povedať by som sa to bála... a jasné, keď už mám stáleho partnera, dlhší čas, až taký problém to nie je... ale prekonať tú prvú bariéru... ja by som čakala no pokiaľ si to neviete naznačiť inak ako slovami, tak sa odváž keď cítiš, že ťa má rás, neboj sa...
KOKA: presne tak, take iste pocity mavam aj ja...ja v podstate tto vetu neznasam v istom slova zmysle, bo je taka okopaná...proste ludia ju pouzivaju aj ked hovoria o zamkoch na cajgel...ale chalan mi minule povedat ze je to len slovo, so fuck it, ine veci ako ciny su dolezitejsie ci nieco taketo uz sa presne nepamatam, ze proste ako sa jeden k druhemu sprava odzrkadluje tuto vetu...
@katuska305 Inak prednedavnom som mal tuto dilemu tiez, ale som si povedal, ze naco sa stresovat a jednoducho som jej to vyklopil Odvtedy to ide ako po masle
@krutafunebracka Ty si mi strašne čudná osoba, máš niečo rada? Niečo dobré, nie zlé. Zlomil ti niekto v živote srdce a nedokázala si sa s tím vyrovnať?
@Katuska305 Je jedno kto to povie prvý, väčšinou je to ten kto toho druhého začne lúbiť skôr. Niekedy sa stáva že ten čo mu je to povedané nepovie aj ja teba, na to sa priprav, alebo povie niečo od veci...
neboj sa, mozes mu povedat co mas na srdci, z toho co pises usudzujem ze je to ten typ cloveka ako ja ak mu povies na com si a co ta trapi tak to zoberie presne tak realisticky ako berie cely zivot... a mimochodom, najhorsie vo vztahu je ak si partneri nieco taja (su tam aj ine zle veci ale toto patri medzi naj.. horsie )
milujem ta je velmi silne slovne spojenie... vyslov to iba ako to tak naozaj citis
Jujky,presne aktuálna téma i pre mňa.Ako,ja som sa už neraz ocitla v situácii,kedy som musela zakročiť prvá,a nikdy som to neoľutovala.Cítim sa lepšie keď viem,že ten druhý vie o mojich citoch, a keď to i nevyjde, aspoň viem,že som pre to urobila maximum. Ale v poslednej dobe sa i tak nespoznávam,lebo tiež nie som schopná začať. Chlapcov však treba niekedy poriadne nakopnúť. Tak šup do toho..i ja sa už osmelím..snáď
odoziev tu je viac nez ost..pekne si to napisala...klobuk dole ..a pre teba by to bol asi ten najkrajsi dar keby si to pocula do neho ..ale asi to budes mat tazke ked je taky a ko hovoris..a city nepotlacis .to nema zmysel budes sa len trapt.. povedz mu to jednoduch ..ze si do neho zalubena po usi a ze mas jednoducho potrebu mu ti povedat...to uz ake ma pocity je nanom ale myslim ze budu podobne..vea stacita
tvoj chalan ma pravdu v tom, ze nevies co bude zajtra... netusis co sa stane. kazdopadne ak niekomu na niekom naozaj zalezi, tak tu istotu na 100% moze zarucit, nech sa stane cokolvek. ak ti ju zarucit nevie, tak nikdy nebudes uvolnena a budes sa na svet pozerat cez ruzove okuliare... ale... naco nosit okuliare, ked moze byt svet (alebo zivot s partnerom) ruzovy aj bez nich?
@katuska305 myslim ze ked ti to nepovedal on tak ti to nepovie asi nikdy,, on je ten typ chalana ktory nevie davat najavo svoje city,,,prenho su dolezitejsie skutky ako slova,,,sice dievca potrebuje to pocut. preto je asi na tebe ci sa zmieris stym alebo nie...poznam jedneho chalana ktory povedal svojej priatelke lubim ta ked sa rozisli,,,--take nieco sme sa ucili na psychologii
Na tom nezalezi ci to povies prva ty, alebo on...prejavovanie citov nie je slabost. Ci vy snad hrate o to, ze kto prvy nieco spravi/povie co ste este predtym nerobili, tak ten je "slabsi"?? Pochybujem. Jemu to mozno pride take iste ako tebe, ze je to slabost, prave preto ti to mozno este nepovedal, ale zober si to tak, niekto proste musi byt prvy...
Je absolútne jesno kto to povie 1. Dôležité je či keď to povieš či to tak aj cítiš... A samozrejme naopak. smutné je že tieto slová sa hovoria miestami len tak zo srandy a to je zle lebo potom človek nevie skoro nič...
Obaja by to mali povedat ked budu mat ten pocit si to povedat. Neponahlajte sa do nicoho lebo tak ako ste sa ponahlali do vztahu budete z neho aj utekat. Akoze inac to tak byva lebo kazdy chce mat len preto lebo nechu byt sami a zo zufalosti povedia niekomu lubim ta a pritom to neni ten pravy.
LASKA je najkrasi pocit co clovek dokaze zazit vo vtahu a pri pravej a uprimnej laske. Ten kto zazil PRAVU LASKU vie co obnasa a co prinasa. Laska si vas najde vtedy ked uvidi ze ste pripraveny a silny vo vztahu kde vzikaju vymeny nazorov aby ste si upevnili ten vzah a nie aby ste sa rozisli ked sa pohadate.
Laska znamena spravat sa tak, aby sme nikdy neprosili o odpustenie! Laska neni iba slovo je to dar ktory nenajdes ale dar ktory si najde teba
Inac je to tak, ked laska pride sama tak to je vazne laska v ktorej by ste mali vytrvat.
Ale ak laska nenapreduje...umiera!!! Miluj ak si pripraveny milovat ...
no ja si myslim ze to je uplne jedno ci to povie chalan alebo holka,,,,ja si myslim ze to zalezi od toho ako dlho ste spolu a ci to medzi vami klape atd....musis si byt isty/ista ci ho/ju lubiš a ako daleko by si bol/a koly nemu/nej schopna/y zajst....napr.ja som mala chalana chodila som snim skoro rok a nepovedala som mu ze ho lubim lebo mne sa iba pačil a strasne dobre sme si rozumely ...a myslela som si ze po case sa donho zalubim ale nie nezalubila som sa donho a preto som mu nepovedala to slovko ze mojko milujem ta to by bola asi najvecsia chyba v mojom zivote a napr.aj ked mas chalana a ho nelubis a on ti povie ze laska moja milujem ta a ty mu povies ja teba tiez a pritom to vobec nieje pravda tak robis velku chybu!lebo chalan bude zit vtom ze ho lubis a napr.ty sa budes chciet snim rozist a nebudes vediet ako a ked sa snim rozides co si asi pomysli,koly comu ma opustila?sak ma lubila ...a zbytocne len znicis chalana ...a aj ked mas priatela a ked ti povie ze lubim ta tak mu povec mojo mam ta zatial iba rada nebudem ti hovorit ze ta milujem ked to tak nieje ...vo vztahu musi byt uprimnost a dovera ak neste k sebe uprimny tak to nieje dobre ...budete si stale len klamat budete sa hadat na malickostiach atd....a ked budete k sebe dostatocne uprimny tak bude sa to moct dat nejako vydiskutovat
No takze aj ja mam taky problem pretoze sa mi paci teraz jeden chalan ale je to bratranec mojej naj kamosky.To by ani nebol ten problem lenze ked poviem nekomu ze ho chcem tak to nie je take ze len sa mi paci ale ja to kludne mozem povedat ze ho LUBIM.Ja sa mu to bojim povedat lebo neviem ako na to zareaguje.On sa mi paci uz vyse 5 mesiacov ak dobre pocitam co neni iste kedze mam 3 z matiky ale to je jedno.No rozisla som sa z jednym chalanom uz davno a mala som pauzu asi rok,lenze potom sa mi zacal pacit tento chlapec ale ja nechcem chlapca len preto ze sa mi paci a nic ku nemu necitim.Potom sa mi zacal pacit dalsi chlapec no zistila som ze sa paci aj mojej kamoske no tak ale mne sa pacil viac tak som jej to povedala a napisala som mu t n mi odpisal ze som ppc baba ale ze ma berie len ako kamosku a ze on chce inu.Tak som sa ho spytala ze koho a povedal ze chce tu moju kamosku.Ja som cakala ze napise ze chce ju ale nepovedala som nic ale ja som bola vedla kamosky ked to napisal a ona kukla namna a skoro sa rozrevala ale ja som to v pohode brala som jej povedala ze nak si z toho nic nerobi ze ja som to cakala.Potom sme sli na stanovacku aj snim a tam sa dali dokopy HE.A ja som potom nevedela ze co budem robit tak som zase nic neplanovala ako viem o par chlapcoch ktory ma chcu ale ja ich nechcem lebo su mi to len kamarati.Ale potom som prisla na to ze aka som bola hlupa a ze nikdy som nemala prestat o kamoskinho bratranca bojovat.No a teraz ja neviem ci mu to mam povedat lebo ak budem cakat ze kedy mi to povie on a nikdy sa nedockam tak to mi zato nestoji,ale ak mu to poviem tak neviem ako zareaguje ale ak povie ze ma ma rad len ako kamosku tak to budem brat normalne ze len kamarati....ale uz to nikdy nebude to priatelstvo ktore to dakedy bolo.....a este sa bojim toho ze mi povie ze racej by sme sa nemali vydavat aby som si nerobila nadeje alebo daco take.Tak ja teraz neviem co mam robit tak poradte mi niekto PLS D smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@0 Nie je to jedno kto to povie prvy? Vsak povedz a uvidis
@katuska305 Inak prednedavnom som mal tuto dilemu tiez, ale som si povedal, ze naco sa stresovat a jednoducho som jej to vyklopil Odvtedy to ide ako po masle
@Katuska305 Je jedno kto to povie prvý, väčšinou je to ten kto toho druhého začne lúbiť skôr. Niekedy sa stáva že ten čo mu je to povedané nepovie aj ja teba, na to sa priprav, alebo povie niečo od veci...
milujem ta je velmi silne slovne spojenie... vyslov to iba ako to tak naozaj citis
LASKA je najkrasi pocit co clovek dokaze zazit vo vtahu a pri pravej a uprimnej laske. Ten kto zazil PRAVU LASKU vie co obnasa a co prinasa. Laska si vas najde vtedy ked uvidi ze ste pripraveny a silny vo vztahu kde vzikaju vymeny nazorov aby ste si upevnili ten vzah a nie aby ste sa rozisli ked sa pohadate.
Laska znamena spravat sa tak, aby sme nikdy neprosili o odpustenie! Laska neni iba slovo je to dar ktory nenajdes ale dar ktory si najde teba
Inac je to tak, ked laska pride sama tak to je vazne laska v ktorej by ste mali vytrvat.
Ale ak laska nenapreduje...umiera!!! Miluj ak si pripraveny milovat ...