Ľúbim papať, ale nemám rád/a keď mám v jedle, ktoré som si objednal/a toto:
Čo neznášate keď vám v reštaurácii, krčme, kantíne či inom pajzli dajú do jedla, ktoré ste si objednali? Samozrejme môžete písať aj o veciach, ktoré nespadajú do kategórie potraviny, ale upozorňujem na to, že sami si budete zodpovedať za to, ako na vás os
mne sa nikdy nestalo, že by mi tam dali niečo, čo nechcem, kedže im vždy zretelne pri objedávne poviem, že bez zeleru alebo takých potravín čo nemám rada
na základke som v škole bežne našla vlas, raz dokonca alobal a sklo, odvtedy nechodím v škole na obedy
a vtipná situácia? tá sa stala tento rok, ked sme boli na školskom výlete, mali sme polievku a ja som si k nej popýtala cukor.. ten časník na mňa pozeral ako na blázna ale bol taký zlatý, že mi ten cukor nakoniec doniesol :happy:
neznášam, keď je v tom fenikel a nevarujú ma.
a nie som nadšená, keď dostanem k jedlu mrkvu s vanilkovým cukrom (ale to sa stáva špeci len v jednom podniku a len keď varí jeden kuchár)
MAK nenavidim mak (((
a pri inych veciach vzdy poviem, ze bez
ach a ked chcem napriklad kung pao bez masa na mojom oblubenom mieste, tak mi tam stale daju namiesto toho vela hub, ale ked je iny kuchar tak ignoruje moju poziadavku a potom cakam hodinu na dalsie jedlo
ked natrafim v kuracom mase na chrupavkym :ble: stava sa mi to casto a skazi mi to chut uplne
a ked davaju huby do vegetarianskych jedal
ked nemaju zelene olivy ale iba cierne
a nvm @piter09 na co sa stale stazujem?
vadí mi dresing na šaláte, kde nemá byť a nebol napísaný ani v jedálnom lístku
a príde mi tiež veľmi odvážne sypať na kapučíno automaticky škoricu.. keďže tam nemá čo robiť a veľa ľuďom nechutí. (mne našťastie áno, takže mne osobne to nevadí, ale principiálne mi to príde odveci)
a nenapadne mi teraz v rýchlosti nič, snažím sa nebyť už veľmi háklivá a vyberavá, hoci..
keď sa v nejakom jedle nachádzajú šampiňóny resp. akékoľvek huby...
keď mi na pečené kačacie prsia (ako dnes) dajú restovanú cibuľu... tú nenávaidím na všetkom, rovnako tak varenú cibuľu napr. v polievke
a od istej doby sa vyhýbam jedeniu v reštauráciach v Krakowe - v jednej z vraj najvychytanejších a najdrahších mi dali príbor, na ktorom bol asi tak dvojtýždňový zaschnutý guláš a v druhej okrem špinavého príbora a stopách starého špenátu na tanieri, po objednaní nejakej poľskej špeciality, mi doniesli asi 5 pirohov plnených neviemčím - pirohy z mrazničky, slizké, ničím neochutené, bez prílohy (ak za prílohu nepovažujem jednu lyžicu kyslej smotany)... Poliaci sú všeobecne v tomto dosť humusáci...
Tiež vždy poviem čo tam chcem/nechcem.
Ale akurát minulý týždeň. Objednali sme si s kamarátom nejaké syrové cestoviny. On chcel na ne ešte mäso a brokolicu. Nakoniec jemu priniesli cestoviny s mäsom a mne cestoviny s kukuricou. To ja do teraz nechápem čo sa stalo. Ako okay, prepočuť brokolica/kukurica. Ale prečo mne...
bravčové mäso.. ale smaozrejme že keď mi nechutí tak si ho neobjednám
btw vtipná príhoda:
teda, pre zákaznika to vtipné nebolo, ale mne s odstupom času áno. v práci nám na 11stu chodilo 12 robotníkov, ktorí si objednávali jedlo stále deň vopred. akurát v jeden deň sa stalo, že meškal nejakých 15 minút. kuchár stále ich predobjednané jedlá chystal vopred aby stíhal obyčajných zákaznikov a ich objednávky. no a teda, prišiel mi hosť, ktorý si objednal to isté čo jeden z tých robotníkov. kuchár mi zazvonil a ja som šla roznášať. zákazníkovi som šla odniesť objednané jedlo, no omyslom som to zobrala z tej kôpky pre robotníkov a porcia bola smaozrejme studená. popýtal ma, aby som mu porciu zohriala, s radosťou som šla do kuchyne a papíčko sa ohrievalo. medzi tým prišli robotníci a ja ani neviem ako, som nakoniec robotníkovi odniesla porciu z ktorej bolo už mäsko odkrojené a tomu pánov som dala úplne novú porciu.
všetko som si to uvedomila ža vtedy, keď bol robotník v polovici jedenia a obyč. zákazník mi povedal že on chcel ba zohriať a nechcel úplne novú porciu.
noo tak napríklad včera som si objednala Kingswood a trištvrte pohára tvoril ľad!
a z jedla mi vadí napríklad olivovoparadajkový šalát k vyprážanému syru, to čo je za nápad... a väčšinou mi vadí, keď tam naopak niečo chýba, napríklad keď si objednám pizzu s rukolou a dostanem ju bez nej, ale naúčtujú rovnakú cenu
a keď mi minule vyprážané šampiňóny plávali v tatárskej, namiesto toho, aby to dali zvlášť
a keď mi krutóny nahádžu do polievky a potom sa to tam rozmočí (to sa mi stalo pri rozvoze dokonca)
Keď si objednávam jedlo, väčšinou si pozriem, čo do toho jedla dávajú. Takže, ja keď si objednám jedlo, tak som pripravený, čo tam bude, keďže to v menu je napísané.
Ale, každopádne, nenávidím, keď tam je vlas!!!!!! Fuj!!!!!! To nenávidím vlas v jedle. Fuj
@12 úplne! ako ja zjem všetko, aj všetky veci, ktore mi nechutia nasilu, nemam problem sa odosobnit a prekonat sa, ale mak nikdy, ani za peniaze, mna z toho napína. Raz som si pomýlil kakaovník s makovníkom a skoro som sa pogrcal, som to hned vyplul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
na základke som v škole bežne našla vlas, raz dokonca alobal a sklo, odvtedy nechodím v škole na obedy
a vtipná situácia? tá sa stala tento rok, ked sme boli na školskom výlete, mali sme polievku a ja som si k nej popýtala cukor.. ten časník na mňa pozeral ako na blázna ale bol taký zlatý, že mi ten cukor nakoniec doniesol :happy:
a nie som nadšená, keď dostanem k jedlu mrkvu s vanilkovým cukrom (ale to sa stáva špeci len v jednom podniku a len keď varí jeden kuchár)
oškvarky na bryndzových haluškách
rôzne zelené posýpky na jedlách
je toho milioooony
a pri inych veciach vzdy poviem, ze bez
ach a ked chcem napriklad kung pao bez masa na mojom oblubenom mieste, tak mi tam stale daju namiesto toho vela hub, ale ked je iny kuchar tak ignoruje moju poziadavku a potom cakam hodinu na dalsie jedlo
A.cukrova posypka na sladkom jedle, to je co za napad?
a ked davaju huby do vegetarianskych jedal
ked nemaju zelene olivy ale iba cierne
a nvm @piter09 na co sa stale stazujem?
a príde mi tiež veľmi odvážne sypať na kapučíno automaticky škoricu.. keďže tam nemá čo robiť a veľa ľuďom nechutí. (mne našťastie áno, takže mne osobne to nevadí, ale principiálne mi to príde odveci)
a nenapadne mi teraz v rýchlosti nič, snažím sa nebyť už veľmi háklivá a vyberavá, hoci..
keď mi na pečené kačacie prsia (ako dnes) dajú restovanú cibuľu... tú nenávaidím na všetkom, rovnako tak varenú cibuľu napr. v polievke
a od istej doby sa vyhýbam jedeniu v reštauráciach v Krakowe - v jednej z vraj najvychytanejších a najdrahších mi dali príbor, na ktorom bol asi tak dvojtýždňový zaschnutý guláš a v druhej okrem špinavého príbora a stopách starého špenátu na tanieri, po objednaní nejakej poľskej špeciality, mi doniesli asi 5 pirohov plnených neviemčím - pirohy z mrazničky, slizké, ničím neochutené, bez prílohy (ak za prílohu nepovažujem jednu lyžicu kyslej smotany)... Poliaci sú všeobecne v tomto dosť humusáci...
Ale akurát minulý týždeň. Objednali sme si s kamarátom nejaké syrové cestoviny. On chcel na ne ešte mäso a brokolicu. Nakoniec jemu priniesli cestoviny s mäsom a mne cestoviny s kukuricou. To ja do teraz nechápem čo sa stalo. Ako okay, prepočuť brokolica/kukurica. Ale prečo mne...
btw vtipná príhoda:
teda, pre zákaznika to vtipné nebolo, ale mne s odstupom času áno. v práci nám na 11stu chodilo 12 robotníkov, ktorí si objednávali jedlo stále deň vopred. akurát v jeden deň sa stalo, že meškal nejakých 15 minút. kuchár stále ich predobjednané jedlá chystal vopred aby stíhal obyčajných zákaznikov a ich objednávky. no a teda, prišiel mi hosť, ktorý si objednal to isté čo jeden z tých robotníkov. kuchár mi zazvonil a ja som šla roznášať. zákazníkovi som šla odniesť objednané jedlo, no omyslom som to zobrala z tej kôpky pre robotníkov a porcia bola smaozrejme studená. popýtal ma, aby som mu porciu zohriala, s radosťou som šla do kuchyne a papíčko sa ohrievalo. medzi tým prišli robotníci a ja ani neviem ako, som nakoniec robotníkovi odniesla porciu z ktorej bolo už mäsko odkrojené a tomu pánov som dala úplne novú porciu.
všetko som si to uvedomila ža vtedy, keď bol robotník v polovici jedenia a obyč. zákazník mi povedal že on chcel ba zohriať a nechcel úplne novú porciu.
no stalo sa mi
Taktiez ked mam malo stavy/omacky ku ryzi a zemiakom a nemam si to kde namacat.
A na moj vkus vo vela restauraciach jedlo presolia, co citim dost vyrazne, kedze vobec nesolim.
a z jedla mi vadí napríklad olivovoparadajkový šalát k vyprážanému syru, to čo je za nápad... a väčšinou mi vadí, keď tam naopak niečo chýba, napríklad keď si objednám pizzu s rukolou a dostanem ju bez nej, ale naúčtujú rovnakú cenu
a keď mi minule vyprážané šampiňóny plávali v tatárskej, namiesto toho, aby to dali zvlášť
a keď mi krutóny nahádžu do polievky a potom sa to tam rozmočí (to sa mi stalo pri rozvoze dokonca)
Ale, každopádne, nenávidím, keď tam je vlas!!!!!! Fuj!!!!!! To nenávidím vlas v jedle. Fuj