Len vtedy ak to tak cítim. Niekedy raz za mesiac, inokedy aj dva razy za týždeň. Pokiaľ nemám až príliš myšlienok v hlave na to, aby som si tým prítomnosť druhého kazil.
Tak je mi jasné, že na to nie sú tabuľky, preboha, ale tak z vašich skúseností som chcela vedieť, že napr., povedali ste to niekomu, čo ja viem, po týždni vzťahu?
@upirka113 neapeloval som na prvotny styk, ze ste sa nasli na pokeci, ale skor na spoznavanie jeden druheho cez pismenka..
polopate: ked ste viac za klavesnicou ako naozaj spolu. chapem, ze niekedy to proste nejde byt kazdy den spolu, ale niektore pary vyslovene sa odvazia spravit prve kroky skor internete - napriklad povedat niekomu, ze ho lubis..
,,Ľúbim ťa" poviem veľmi dobrej priateľke, mame, psovi... Keď partnerovi, tak ,,milujem ťa" a len vtedy, keď to tak cítim a myslím to úprimne. Pri prvom vzťahu som to chalanovi nepovedala ani raz, pri terajšom vzťahu som mu to povedala asi po mesiaci spoluchodenia
verim v pravdivost tohto vyznania... najprv som pouzivala mam ta rada, az kym som to necitila na lubim ta a neskor milujem ta. @piter09 nepamatam, ako dlho to trvalo?
svojmu terajšiemu priateľovi som sa bála čosi také povedať hneď na začiatku vzťahu, lebo som ešte nevedela, či ho ľúbim alebo je to len prvotné pobláznenie (mala som totiž len krátke 2 mesačné vzťahy kde šlo len to pobláznenie), zatiaľ čo on mi už po týždni povedal, že ma ľúbi (ako ten čo mal dlhšie vzťahy vedel, čo cíti)... ale v prvom mesiaci som mu to povedala aj ja...
@majo Nevšímaj si to, bude ti lepšie Neviem sa na tom prestať smiať .. Ale tak nemôžeš ju za to kritiovať.. všetci jej spolužiaci si tak našli partnerov a je im dobre.. O_o"
"Lubim ta"?? to poviem aj po minúte ale "milujem ta" som povedal len jednej osobe v zivote a to až po roku.. paradoxne sme sa potom o 2 týždne rozišli.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A dá sa to, aj keď som toho človeka ešte ani osobne nevidela. Resp v tom konkrétnom prípade to bolo reálne.
predtym sme si este pisali pol roka
Poviem to keď som si istá,že to myslím vážne...
polopate: ked ste viac za klavesnicou ako naozaj spolu. chapem, ze niekedy to proste nejde byt kazdy den spolu, ale niektore pary vyslovene sa odvazia spravit prve kroky skor internete - napriklad povedat niekomu, ze ho lubis..
Preboha
@upirka113 ako chces spoznat spravanie cloveka vo vyhrotenych situaciach ze pokec?? lol