Zdravím. Máte niekto skúsenosti s týmto liekom čo sa týka prípravy na skúšky? Veľké množstvo študentov užíva tento liek ako výbornú pomoc pri učení sa na skúšky. Liek dodáva do mozgu viac krvi a tým ho spraví viac "výkonnejším" , čím si človek viac pamätá
neda sa to ulahcit, tie pripravky zvacsia prietok krvi mozgom a zlepsia koncentraciu, ak na to potrebujes picoviny z obchodu tak neviem no, sprav si 10 klikov, daj si kavu/caj a valis si v pohode, pravidelne prestavky kratke a ucinok mas rovnaky ako ked si budes sypat placeba
"Piracetamol, účinná látka LUCETAM-u, je nootropikum. Používa sa na liečbu rôznych typov demencie, t.j. pri strate alebo poškodení pamäte."
Žiadne drogy z teba múdrejšieho človeka neurobia. okrem toho je to liek viazaný na lekársky predpis, a pokiaľ viem tak sa predpisuje iba dožívajúcim starčekom s Alzheimerovou chorobou...
podla mňa to tiež závisí len od vôle a ničoho iného. teda nemsieš byť vyslovene vymletá ja som bral lieky na prekrvenie mozgu na predpis kvôli dačomu inému a potom som prešiel na prírodné ginko a nespozoroval som že by sa mi medzitým nejako upravila shopnosť sa učiť proste ludia sú extrémne leniví preto si myslia že im toto pomôže jak ja čo si za celý rok nezapamätám číslo skrinky v škole a rozvrh bo proste nemám motiváciu a vždy sa obejem o 5 metrov na chodbe a musím sa vracať späť a pozerať sa na klúčik kde mám napísané číslo skrinky
Inak obľúbený výrok nášho učiteľa na Farmakológii bolo: "Psychostimulanciá urýchľujú myslenie, ale nie jeho kvalitu."
To znamená, že ak sa pri učení nemožeš sústrediť a napádajú ti samé blbosti, tak po požití psychostimulancia sa ti tie blbosti budú preháňať hlavou o to rýchlejšie.
Podľa mňa sú všetky tieto lieky len blbosti... Funguje to všetko len na báze placeba, placebo síce reálne funguje, ale nemyslím si, že by to bolo efektívne...
Efektívnejší spôsob vidím skôr v tom, naučiť sa nejakú dobrú metódu učenia. Sú o tom rôzne knihy a weby... Veľa ľudí nevie ako sa správne učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ehm, nepoznáte niekto liek na zvýšenie výkonnosti vôle ?
Žiadne drogy z teba múdrejšieho človeka neurobia. okrem toho je to liek viazaný na lekársky predpis, a pokiaľ viem tak sa predpisuje iba dožívajúcim starčekom s Alzheimerovou chorobou...
To znamená, že ak sa pri učení nemožeš sústrediť a napádajú ti samé blbosti, tak po požití psychostimulancia sa ti tie blbosti budú preháňať hlavou o to rýchlejšie.
Efektívnejší spôsob vidím skôr v tom, naučiť sa nejakú dobrú metódu učenia. Sú o tom rôzne knihy a weby... Veľa ľudí nevie ako sa správne učiť