Strašne, ale strašne moc ma vytáčajú ľudia cestujúci v MHD. napríklad nevedia, že najprv sa vystupuje a až potom sa nastupuje.Alebo ked je niekde len málo miesta pri vystúpení z električky a viem že za mnou ide 20 ľudí čo sa ponáhľa, neostanem stáť ako ti
Lebo ľudí nikto nevychováva. Počula si z TV výzvu, že by mali chodiť po chodníku vpravo? /Autami im to napodiv nerobí žiadny problém./ Že by nemali stáť vo dverách obchodu, že by nemali postávať s nákupným košom uprostred, že by nemali kvákať s predavačkou... No áno, treba ich vychovávať, lebo veru vekom 18r. sa rozhodne nestávajú dospelými, až do smrti budú trolmi s chronickým egoizmom. V skratke: Ľudia sú teľatá! Búúúú...
mne nič iné neostáva len sa zasmiať, ja to robím tak že vždy slušne poprosím a keď neuhnú tak ich na čuráka prerazím... každá vec sa dá vyriešiť slušne, keď nie tak to pôjde po zlom a áno pohyb v dave alebo v MHD je komplikovaný ale keby som sa mal nad tým vzrušovať v Bratislave zakaždým tak by ma už kleplo... ešte by sa tu o tom dalo písať dlho ale toto by aj stačilo
mňa štvú pomaly chodiaci ľudia roztiahnutí na celý chodník ktorých sa nedá obehnúť. a ešte ma štvú všetci ľudia ktorí zmätkujú podobne ako ja a potom do seba všelijako vrážame.
@8 áno podme si frflať! ma štvú ludia vo vankovke keď sa terigám si kurva ťažkou batožinou a snažím sa im uhnúť a oni nedbajú... načo šak je supiš do seba vrážať
Mňa vie najviac vytočiť, keď sa nastupuje a prvý človek čo nastúpi sa neposunie ďalej do vozu ale ostane stáť niekde pri dverách a ostatní už nemajú kam nastupovať.. a pri tom je v električke napr. miesto, ale on sa kurva neposunie!!!
to je pohode ešte, keď je to v dave. mňa dneska skoro sundala pipina v auparku v takmer prázdnej uličke,a to išla rovno oproti mne a určite ma videla -.-
alebo keď dilinkovia na eskalátoroch stoja aj vľavo
neznášam to hlavne na tých v smere dolu, lebo to ide strašne pomaly tak pridám to kroku, ale nie oni sa musia roztiahnuť
a s tým, že najprv sa vystupuje z vozidla, minule som tak pekne vystupoval a sepálil som mladú asi 6 ročnú babu, ktorá sa hrnula dnu - treba ich vychovávať odmala...
Ja take nezažívam našťastie.. ale raz som stal v buse a jedna staršia pani tam uplne sa ryla medzi ľudí pri čom všetci čakali aby vystupili na rovnakej zastávke ako ona ale ona nie musela sa ryť tam aby vystúpila prvá a ešte aj hovorila "pozor... pozor vystupujem" jak jebnuta totalne som mal chuť sa tam ujebať pred ňu a povedať že vystupujem tiež -,-"
a úplne najviac je keď všetci stoja a pritom je v celom buse alebo električke je plno voľných miest na sedenie... a ty sa k nim nemáš ako dostať lebo všetci ti zavadzajú!
@burble toto aj mna stve a vzdy ked ideme v nejakej skupinke tak ja som ten jediny ohladuplny, co sa furt uhyna ostatnym a potom to konci tak, ze ja idem pred/za ostatnymi ako socka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a nedala si ziadnu otazku o ktorej mame diskutovat
teraz rozoberme globálne otepľovanie.
niektori ludia sa fakt nevedia pohybovat v dave a nepredvidaju, ale ja takych malokedy stretnem
mňa štvú pomaly chodiaci ľudia roztiahnutí na celý chodník ktorých sa nedá obehnúť. a ešte ma štvú všetci ľudia ktorí zmätkujú podobne ako ja a potom do seba všelijako vrážame.
Mňa vie najviac vytočiť, keď sa nastupuje a prvý človek čo nastúpi sa neposunie ďalej do vozu ale ostane stáť niekde pri dverách a ostatní už nemajú kam nastupovať.. a pri tom je v električke napr. miesto, ale on sa kurva neposunie!!!
neznášam to hlavne na tých v smere dolu, lebo to ide strašne pomaly tak pridám to kroku, ale nie oni sa musia roztiahnuť
a s tým, že najprv sa vystupuje z vozidla, minule som tak pekne vystupoval a sepálil som mladú asi 6 ročnú babu, ktorá sa hrnula dnu - treba ich vychovávať odmala...
BTW som si myslel, ze chces pisat o teliatkach nocnych opilych