Ľudia, čo majú skúsenosti s "Anglický jazyk a kultúra a španielsky jazyk a kultúra" na FIF UK
Nepotrebujem vedieť (naozaj o to nestojím), aký je to hrozný program a že tam nemám ísť atď. To je všade a všetko.
Potrebujem len vedieť, že či musím ovládať španielsky jazyk na to, aby ma tam prijali. Sprostá otázka? Možno, ešte som na výške nebol.
Áno, musíš ovládať španielsky jazyk minimálne na úrovni B1, nakoľko z neho budeš robiť prijímacie skúšky a pokiaľ ťa zoberú, tak aj predmety budeš mať vyučované v španielskom jazyku.
Bývala spolužiačka chodila na odbor Taliansky jazyk a kultúra, keďže tú taliančinu neovládala, tak nespravila ani skúšky a zápočty, po zimnom semestri ju vylúčili zo školy
ja som prváčka na Fif UK a študujem tento odbor a ak neovladaš spanielčinu minimalne na urovni B2 tak tam ani nechoď... ono tie prijimačky ťažke niesu zo španiny ale ak sa tam aj dostaneš tak zistíš že realita je úplne iná než tie požiadavky s urovňou "B1" ... a zväčša sa tam dostanú ludia z bilingvalneho a sem-tam nejaký smrteník ako ja nuž vela šťastia v každom prípade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov