Dnes idem domov s kamoškou a dvoma kamošmi..ako ideme, prechádzame okolo holky s chalanom..obaja mohli mať 14 .. ani som nemrkla.. a zrazu sme zabočili tak sa pýtam kamošky prečo ideme takto.Tá holka hned do mňa niečo vulgárne.. a dosť primitívne.. Ona je
nechcem nic popredu,ale tie deti niektore uz su z tych svojich idolov a zlej vychovy dost poznacene...tak bych ich neprovokovala...a srala na ne.ignoracia a zas len ignoracia...
No ta taký tí 14-roční dnešní sú hrozní... aj ja mam už za 3 dni či 4 14 ale to je jedno proste niektorí 14 sa správajú ako keby mali už nejakých 16 a že fajčia pijú a neviem čo všetko proste máš pravdu malé deti ...
Hm ja som tiez maly. A napsiem to takto. ked boli ti doticny v skupinke velky machri. ale ked som ich vydel sam tak hlava dole, akoze ma nevydia. Takito ludia len kecaju a nerobia nic. proste len velke recicky a o nich si druhy myslia aaa dobre si jej/jemu dal a chichichi mecheche. Pokial im niekto neprijebe, ze ich neda do kopy ani sanitka a potom je zasa problem, lebo je to ublizenie na zdravy. :/
taketo pripady som ja osobne zazil vela, ja som bol len ticho a potom ked som prisiel domov chytil som pero a polamal som ho a uz som bol kludny a potom som nariekal, ze osm si zlomil pero a v tedy mi bolo ale 14 rokov
nic si s toho nerob. su to debili a ako som pisal hore raz im niekto natiahne a potom stichnu.
U 14 rocnych usoplenych deciek? prosim ta pekne, na to by si musela klesnut na ich uroven- s nimi hadze este puberta horsie ako nakladiak ficiaci po dialnici BA- Brno
s tym nic neurobis, do mna bezne skacu aj mladsi soplaci ale zeby mi to pocsobilo nejaku tazku psychicku ujmu... ber to v pohode... oni z toho vyrastu- a ak nie, prehodnot ci nie je pre teba lepsia partia ako ta tvoja terajsia zmena prostredia niekedy prospeje
@kasko - to si napísal trafne. Sám mám jednu podobnú skúsenosť. Mohol som mať možno tiež 14. Chalan mal veľké reči - poznáme to asi všetci - a nejako mi nedal pokoja stále do mňa vŕtal - potom som sa už nasral a nezdržal som sa a jednu som mu vrazil - chalan utiekol s plačom a s krvavým nosom a odvtedy som ho už ani nevidel lebo sa mi oblúkom vyhýba.
Mne sa to čosi podobné stalo včera. Jeden šestnásťročný zasran (neurážam všetkých 16-ročných, to len on je taký magor) si myslel, že som nejaká jeho kamrátka, chcel sa vytiahnuť a začal mi tykať a baviť sa so mnou akoby sme boli dlhoroční priatelia (to som ho poznala už asi 10 minút ). Som sa len spýtala: "Ty čo chceš odo mňa, ty šteňa?!" a hneď mu bolo jasné, že sa má krotiť
@pawlo velky kapo s teba . ja som sa bil na posledy 1 triede ZS jedneho som skoro dolamal , zlakol som sa a od vtedy ra racsej nebijem Ale uzname jedna ruka tleskne a je po probleme ... ale nie vzdy pomoze.
@kasko - ja nie som až taký brutálny typ - len som mu naznačil nech neprovokuje Ak mám pravdu povedať tak odvtedy som sa tiež nebil pretože som k tomu nemal dôvod a dúfam že ani tak skoro nebudem mať.
ja som mala spoluziacku co do mna strasne vyskakovala a vkuse ma komentovala.. uz sa to fakt nedalo vydrzat tak som jej jednu vlepila pred celou jedalnou a sklapla.. doteraz som na seba strasne hrda
hej hej poznaaaam veelmi dobre tez do mna raz skakala spoluziacka, neovladla som sa a taku som jej tresla, ze este ten den som dostala poharkanie triednym ucitelom
no moja MoNička ja ti powiem jedno .. jeb na nich ... su to deti..sice usta preč..ja mam tiež 14..ale nechovám sa tak ... a ja som bola v 5 tej triede.,..a tiež ma nasral spolužiakl..a to nebola ani baba ale chalan..no a ja som stale prehltavala tie jeho nadavky a take vysmechy..tak som to už raz nevydržala a povedala vadi ti to ? odpovedal ze ano a nejak sme s azacali hadat ..no vytiahol a vyprovokoval ma ze no pod teda .. tak som jebala na to...a isla...pred celou triedou som ho tam skolila na zem .. nech si uvedomi ze ma nebude len tak urazat..a od vtedy je ticho no a MoNička nebojaj nič si z toho nerob ony z toho vyrastu .. soplaci..(necem urazat ostatnych ale myslela som tu skupinku)a este teraz pise jedna nemenovana opsoba u nas v dedine po lavickach moje meno..a aj viem ze to bola ona..a este som ju od vtedy jak som to zbadala nestretla..ale ked ju stretnem...soplacku mau co ma 11 ci 12 rokov...tak jej powiem nech to okamzite zmizne a pod. aked sa tak nestane do 2 dni max. tak potom uvidi ten bordel co narobíím..sak ja vam tu dám vediet len najskor ju musim stretnut..:o)
@0. presne jak ty som sa cítil ja na základke....bolo to hrozné a chápem, že je ti z toho blbo......a určite je blbosť to ignorovať. keď som tých kokotov ignoroval, nič to nepomohlo. ignorácia je výmysel našich rodičov, že: šak sa rob, že ich nevidíš, prestanú". to je blbosť jak hovado
ono sa to občas nezdá, ale takéto pokriky a tak...dokážu byť fakt svinské. a keď to pri niekom pretrváva dlho, je to fakt o hubu. keď som na to trpel, tak som dokázal dostať taký amok, že by som ich totálne dokázal pozabíjať od hnevu a poníženia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
taketo pripady som ja osobne zazil vela, ja som bol len ticho a potom ked som prisiel domov chytil som pero a polamal som ho a uz som bol kludny a potom som nariekal, ze osm si zlomil pero a v tedy mi bolo ale 14 rokov
nic si s toho nerob. su to debili a ako som pisal hore raz im niekto natiahne a potom stichnu.
U 14 rocnych usoplenych deciek? prosim ta pekne, na to by si musela klesnut na ich uroven- s nimi hadze este puberta horsie ako nakladiak ficiaci po dialnici BA- Brno
s tym nic neurobis, do mna bezne skacu aj mladsi soplaci ale zeby mi to pocsobilo nejaku tazku psychicku ujmu... ber to v pohode... oni z toho vyrastu- a ak nie, prehodnot ci nie je pre teba lepsia partia ako ta tvoja terajsia zmena prostredia niekedy prospeje
Mne sa to čosi podobné stalo včera. Jeden šestnásťročný zasran (neurážam všetkých 16-ročných, to len on je taký magor) si myslel, že som nejaká jeho kamrátka, chcel sa vytiahnuť a začal mi tykať a baviť sa so mnou akoby sme boli dlhoroční priatelia (to som ho poznala už asi 10 minút ). Som sa len spýtala: "Ty čo chceš odo mňa, ty šteňa?!" a hneď mu bolo jasné, že sa má krotiť
I ked nesuhlasim s bitkou mladych faganov.... zbytocne odieranie hanok