Umývať lavice? Ja keď som nešla na lyžiarsky tak sme sedeli v zborovni a kreslili obrázky prípadne referovali riaditeľovi, o čom sme čítali v novinách ktoré nám poskytla zástupkyňa...
jesus christ! vies co Peti... radsej chod na ten lyziarsky Suttovi zajeb*va totalne uz ... dnes nas nechal pisat dve eseje uplne odveci .. a potom sme mu to museli citat... ale zas..
som o 11 doma no... ale tak... neviem... s Tomom na lyzaku je tiez masaker
Nikdy by som nešla na nejaký školský výlet alebo také niečo, ako lyžiarsky, či škola v prírode. Mama by dala žiadosť o uvoľnenie zo školy. Už raz tak dala, lebo obe možnosti boli katastrofálne, mala som drbnutých spolužiakov a tento rok vraj máme ísť POVINNE do školy v prírode na týždeň, na to im tak seriem, do prírody pôjdem rada, ale nie so školou a byť týždeň na jeden izbe s vpodstate cudzími babami a bez súkromia, fuj, to neznesiem. :/
@22 tak ja som teraz schytala na strednej super kolektiv a mohla by byt zabava.. len taky ucitel tak ide -.- kks .. bude prehladavat izby aspon sa tym vyhraza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nehava ludi oskrabavat zuvacky
som o 11 doma no... ale tak... neviem... s Tomom na lyzaku je tiez masaker
ja som minuly rok sla s antibiotikami ale posledny den antibiotik bol prvy den lyziarskeho...
a bolo super...
ale sak ked mas nadchu tak musis ist do skoly?nemozes byt doma na chorej?
@14 tak dobre na tom nejsme
Ak by som bola trochu menej chorá, tak by som išla na lyžiarsky.