ze boha?ze dopice ludia znamy i neznamy sympatiotvorny i nie haluzaci strihnuty aj v pohohe hej kazdy ma svoj nazor na hudbu a okolnsti okolo nej ale tak vam poviem tu nejde o hudbu medziludske vstahy su v tejto dobe dolezitejsie hej sex nieje tabu mozno
no tomino respektive kasko somnou si sa face to face nerozpraval veta je veta suvetie je o niecom inom a moje nazory su obdivuhodne nuz idem dalej persing ako ktore vazne poznam kamosky ktore si cenim ale aj kurvy o tom potom taktiez jedincov ktory si drnkaju zhruba samotari sem tam si aj ja ale to iba ked mam plne gule su ludia napriklad co si brnkaju a ty si moji môj song moja hudba proste fuck the hip hop nemusim niektore tracky sa daju ale metal je metal
7. vsak ja som ju rozumel ja som pisal tiez tak. Ale teraz sem tam dam podku aby sa nepovedalo. Lebo som mal zjeby aj v skole, ze psiem dlhe vety . hlavna vec, ze citatel ako ja pochopil pisatela
tak tak a?ja to neriesim hej hej patri sa dasa vycitit podla reci kedy spomalis zrychlis zabrzdis faktis nemyslite si o mne ze one totok ale ja pisat viem aj ked slovencinu do toho nezapajam pisem ako pocujem diakritiku mam na haku daleko v haji bodka ciarka otaznik.................
no mne to pripada ako neporadena rymovacka A my chlapi sme najvacsi sovinisti, egoisti, hajzli a pritom zeny robia este horsie veci ako my, len o nich nehovoria a neriesia ich medzi sebou face-to-face, no oni to robia NO-FER-PLAY, cize face-behind-my back
Fuuuu troska som sa asi v polke zamotala, ale snazila som sa to pochopit. Aj ked nechapem pointu. Poviem vam ze niektori chalani su fakt svine, niektori su fakt cudni a ti normalni sa bud zrutili alebo ...uz nie su normalni. To som si vsimla ...cest vynimkam.
TAK takto to beru len fakt vygumovane hlavy, myslia si ze su bohmi na svete, nedaleko môjho domu sa potuluje taka skupinka ludi a su mädzi nimi aj dievcata, piju, fajcia, jeb...,hresia ako keby to niekoho zaujímalo, a niektorí nemajú ani len 15, a myslia si ze svet je gombicka, no ale k teme podlaman na tom maju zasluhu aj zeny aj muzi,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Do dost velkej miery.
TAF
A fakt neviem o com bola rec...