Nebyvam v nejakej popici stvrti, nasi maju sice dom medzi politikmi a futbalistami, ale je to len jedna ulica, nie cela stvrt. Ale uz som videla wtf reakcie aj na dom nasich aj na moj byt nasi maju objektivne dost velky, novy a dost pekny dom s krasnou zahradou a u mna doma je to skor o tom, ze platim asi polovicny najom, nez vacsina ludi caka (plus teda ten byt je sice mini ale krasny).
Byvam v minimalne 80 rocnom dome na dedine dost daleko aj od obchodu aj od zastavky tak neviem ci je to az tak zavidenia hodne a okolo byvaju vacsinou dochodci
u nas v meste take neexistuje, ale teda neviem preco vzdy vsetci v mojom detstve/puberte cakali, ze zijem na haciende a mame miliony ale no, moji rodicia ziju v mestskej casti, kde sa postupne prestahovala “elita” nasho mesta, ale to podla mna moc na zavidenie nie je
možno závisť, ale v dobrom... hlavne kvoli vyhladu... rano otvorim okno a mam vyhlad na Atlantik... vyjdem z domu, prejdem 50m a som pri Atlantiku... inak je to stary renovovany dom z 20. rokov minuleho storocia, poriadne porobeny a nie je to nejaka lux. stvrt...
dnes som sa tak na jednu mini stvrt zadival, domy paradne akurat pomaly 2-3h pred zapadom uz v tieni, pod kopcom, pozemok mame na dedine pomaly 4x vacsi takze mi to uz tak super potom neprislo
Mne bývalý keď prvý raz videl náš dom povedal že "ty bývaš v akej milionárskej štvrti" ..čo ma teda riadne prekvapilo, lebo je to úplne obyčajná ulica rodinných domov v meste, radová zástavba. Nikdy by som to nepovažovala za milionársku štvrť
Bohatstvo je relativne. Pre niekoho je to co mam vela a pre niekoho je to hovno. Co vsak mozem urobit je zdielat svoj pocit, jedinu pravdu, ktoru mam...
Slováci žijú v zázračnej krajine, kde sa voda sypala a piesok lial...
a vlastne ešte sa aj sype a aj leje...
stačil skurvený vírus a už sa do tejto krajiny vracajú všetci , ktorí ju opustili z akéhokoľvek dôvodu...takže všetci žijeme v luxusných mestách a dedinkách...
všade dobre, doma najlepšie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a vlastne ešte sa aj sype a aj leje...
stačil skurvený vírus a už sa do tejto krajiny vracajú všetci , ktorí ju opustili z akéhokoľvek dôvodu...takže všetci žijeme v luxusných mestách a dedinkách...
všade dobre, doma najlepšie....