@Tenario tam mozes kamosom vybierat zlatky z truhly a za tie si kupis rybicky, ale aj mna to uz prestava bavit, mam level 20, najvacsie akvarko plny pocet ryb v nom (50) a asi 1200 zlatych a co teraz s tym ? uz neni dovod to hrat
Perla je tusimze za peniaze a na jej kupenie teda budes potrebovat paypal napr... Avsak mozno sa bude dat ziskat aj popri hrani tak ako napr. premiove peniaze vo Farm Ville... Tam mam napr. uz vyse miliona dvesto tisic zlatych a stale ma to bavi
Ja to nehravam, kedze nie som ani na facebooku, ale presne o tomto sa rozpravali moji spoluziaci. Zevraj tie perlorodky ci co sa daju ziskat na levele 24 alebo 27, teraz si nepamatam. Tipujem, ze to je niekde na googli, skus si to checknut.
@tenario to ti za isty cas, ked ziskas niekolko bodov, dostanes sa do dalsieho levela atd dojde jedna dalsia perlicka...tak isto ako vo farm ville za tie divne peniaze co si kupujes palivo a ked chces toho rychle naraz tak si to musis kupit
Tak zdravím, hraju akquarko už 32 level ve kterem jsem si myslela že jde zakoupit perlorodka na to,abych začala mít perly, ale houbelec, perlorodka ma funkci ajko truhlicka, urodi sice perlu ale kliknu an ni a jsou z toho penizky..tak vazne nevim, uz ztracim chut v tom pokracovat (
Musíš počkať na ďalší level, automaticky po každom kole (levely) ti pribudne od 1-10 myslím že, možno aj viac, zaleží na tom, že v koľkom si kole (levely). Ja som v 56 levely a mám 110perál, od začiatku si ich šetrím. Ešte je možnosť cez kreditku, ale podľa mňa míňať peniaze na takéto hry a somariny je nezmysel..mňa však zaujímalo nie že ako získať perly, ale ako získať Facebook kredity, a vidíš ma niekde, ýéb, že by som sa pýtala?? °
PS:neviete niekto ako sa to robi?? ale čččtt´t´t!!! aby som ...dk panemotivovala tenoria, paaapa nz dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
PS:neviete niekto ako sa to robi?? ale čččtt´t´t!!! aby som ...dk panemotivovala tenoria, paaapa nz dik