Ľudia ktorí ste vo vzťahu, stretli ste sa už niekedy s človekom ktorý s vami (ako s párom) chcel strašne chodiť von, tráviť s vami čas a byť s vami kamarát, až vás to už začalo mierne obťažovať? Že vás tým takmer pri každej príležitosti bombardoval? Na internete vám to často spomínal napr. pod spoločnými fotkami v štýle:
"Snívalo sa mi s vami dnes!" alebo "Svedčí vám to spolu, nabudúce už ozaj musíme skočiť niekam na pivo!"
Ako ste sa takých ľudí zbavili? Pomohla ignorácia? Strašne by ma zaujímalo o čo týmto ľuďom ide
Mala som jednu kamošku chvíľku, čo s nami chodila so mnou a bývalým na veľa miest a tak, ale nevadilo nám to. Čo mi vadilo, že keď si našla frajera, začala kopírovať naše gestá, oslovenia a ešte si ich privlastnila za svoje, to mi vadilo.
ale co som pocul od ostatnych birdzakov, tak toto iste alebo nieco podobne robila @purenarcissism wewovi a demoniqe, greyness a majovi, riskovi a quattro a vraj aj sugymu
o inych paroch z b uz neviem, ktori by s nou v tomto smere mali problem, alebo sa len nepriznali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"Snívalo sa mi s vami dnes!" alebo "Svedčí vám to spolu, nabudúce už ozaj musíme skočiť niekam na pivo!"
Ako ste sa takých ľudí zbavili? Pomohla ignorácia? Strašne by ma zaujímalo o čo týmto ľuďom ide
ale co som pocul od ostatnych birdzakov, tak toto iste alebo nieco podobne robila @purenarcissism wewovi a demoniqe, greyness a majovi, riskovi a quattro a vraj aj sugymu
o inych paroch z b uz neviem, ktori by s nou v tomto smere mali problem, alebo sa len nepriznali