keby som mala peniaze vyberiem si hocijaký lacný motelík, ktorý mám po ceste, je v ňom teplo, nesmrdí, ide teplá voda a spravia mi jesť. nechápem, prečo by dostatok peňazí mal automaticky viesť ku kupovaniu si zbytočne drahých vecí.
Ľudia, prosím vás, máte si vybrať z tej ponuky, kebyže si máte z týchto vybrať. Je mi jasné, že by ste sa hneď nepratali do týchto hotelov, ani keby ste boli miliardármi.
ja sa ta nesnazim urazat...iba mi to pripada ako ciste volanie o pozornost a machrovanie. ja osobne by som urcite nedala na nazor nejakych cudzich ludi z birdzu. a s tymi zmurkacikmi sa tu robis ako keby si bola jediny clovek na slovensku co pozna Ritz alebo Four seasons.
Nie, nevolám o pozornosť. To som ani nechcela naznačiť. Myslela som to tak, kebyže to niekto nepozná. Ja som doteraz okrem Meurice ani jeden z tých hotelov nepoznala, takže.
Ja tam idem prežiť pár nocí, brat tam ide pracovne. Vlastne ani nechápem načo chce ísť do takého hotela, keď on ráno odíde a večer príde? ( ) Neviem či to ma nejako dané alebo to bolo v ponuke alebo čo, ale nechápem to.
Tak v tom sa asi nezhodneme, ale je to tvoj názor. Zase mne sa páčia tie staršie obdobia, najmä barok. Ale nehovorím, že sa mi prieči moderný dizajn, no nie som ani jeho zástanca.
nechápem, ako by mi mohli cudzí ľudia pomôcť pri výbere hotela, ale nevadí
v zásade reaguješ sympaticky a tak sa mi chce veriť, že si sa chcela len podeliť s radosťou. Tiež som mala obdobie v živote, keď mi bolo dopriate byť ubytovaná v luxusnom hoteli a budem si to navždy pamätať. Pre mňa, obyčajného človeka to bol neobyčajný zážitok, cítila som sa ako Popoluška. dokonca som nevedela, ako fungujú niektoré zariadenia v kúpeľni...
ja ešte presne neviem, ako dlho budem trávievať čas v hoteli. Ale myslím, že tam nebudem len prespávať, niekedy budem možno musieť ostať v hoteli aj dlhšie ako len spať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
» hotelove.sk/hotel-2223-hote...
» hotelove.sk/hotel-2235-four...
» hotelove.sk/hotel-2231-hote...
Neviem, asi Meurice, no.
@stenatko @piter09 Obaja máte pravdu. A my prídu strašne podobné.
Nevedie. Ver, že to tak hneď nemusí znamenať.
Ľudia, prosím vás, máte si vybrať z tej ponuky, kebyže si máte z týchto vybrať. Je mi jasné, že by ste sa hneď nepratali do týchto hotelov, ani keby ste boli miliardármi.
nad tým de Crillon som premýšľala aj ja, že by som si ho zvolila.
@tomias
Tebe možno hej.
jedna noc, jedna vyplata v pici...to radsej tu u nas je jedna noc 10e
No, idem tam s bratom, platí to on, otec s mamou. Prečo?
Mám radšej ,,klasické " hotely...
Ja som vedela, že s tým niekto začne, ale už sa mi nechcelo tam vypisovať všetko, čo by som chcela.
Nie, nejdem machrovať a nechcem nijakú slávu, tá mi akurát tak lezie hore krkom. A pochybujem, že si toto pozrie 30 000 ľudí, leda tak sto.
a za tu zatvorku v nadpise si stup na hlavu -.-
Ďalší čo ma mieni ponižovať a urážať? Radšej rovno vyskočím z okna, aby ste mali všetci odo mňa pokoj, budeš šťastnejší?
Keď je to podľa teba pičovina, tak prečo to neignoruješ? ...human logic..
Kľudne. A budem ho ignorovať. Už sa mi podobné stalo, ale nie tu,v Anglicku.
Hm?
nevadi som ticho prepac to zo mna hovori zavist
Nie, nevolám o pozornosť. To som ani nechcela naznačiť. Myslela som to tak, kebyže to niekto nepozná. Ja som doteraz okrem Meurice ani jeden z tých hotelov nepoznala, takže.
Závisť? Nič sa nestalo.
akoze vyspat sa mozem aj u teba vedla valandy abo aj v 100* hotely..je to jedno..spanok ako spanok..
V tejto ankete ide o to, aký by ste si vybrali hotel, keby ste MUSELI.
No, keď takýto hotel je už prečačkaný tak v 100* by sa už nedalo žiť.
pracoval by som tam,,jake lovky by som zarabal,aj keby som mal len prach utierat
prespat asi nie..ja som setrny clovek tak mne by stacil aj handlovsky intrak
Ja tam idem prežiť pár nocí, brat tam ide pracovne. Vlastne ani nechápem načo chce ísť do takého hotela, keď on ráno odíde a večer príde? ( ) Neviem či to ma nejako dané alebo to bolo v ponuke alebo čo, ale nechápem to.
No to teda. Len z toho by si mal tak zaplatené.
Mojesejovej obývačky? okaay Nie, nemusia. Myslím, je to podľa 18. storočia, väčšinou. Ale nie všetky sú tak zariadené.
áno, myslím, že aj ich dom bol podľa takého obdobia.
podľa mňa je to humus, mám radšej moderný dizajn, čiže...
Nepoznám ich, takže neviem.
Tak v tom sa asi nezhodneme, ale je to tvoj názor. Zase mne sa páčia tie staršie obdobia, najmä barok. Ale nehovorím, že sa mi prieči moderný dizajn, no nie som ani jeho zástanca.
v zásade reaguješ sympaticky a tak sa mi chce veriť, že si sa chcela len podeliť s radosťou. Tiež som mala obdobie v živote, keď mi bolo dopriate byť ubytovaná v luxusnom hoteli a budem si to navždy pamätať. Pre mňa, obyčajného človeka to bol neobyčajný zážitok, cítila som sa ako Popoluška. dokonca som nevedela, ako fungujú niektoré zariadenia v kúpeľni...
ale ked uz tak ten modry - tusim treti v poradi to bol.
Šlo mi o názor ostatných ľudí.
Áno, v podstate máš aj pravdu.
@marttina
ja ešte presne neviem, ako dlho budem trávievať čas v hoteli. Ale myslím, že tam nebudem len prespávať, niekedy budem možno musieť ostať v hoteli aj dlhšie ako len spať.
Presne. Ale tak myslím ja to všetko aj tak využívať nebudem, väčšinou budem behať po vonku..
Mna osobne najviac zaujal-Hotel de Crillon,Hotel Meurice.
A Hotel Meurice ma zaujal bazénom.
@nemammeno No ona zrejme má