nenavidim sneh a zimu..idealne vianoce by boli v lete teple...ach jaj.......ma to len deprimuje taka zima ..rano cakam 20minut na zastavke tak mi ide cele telo odmrznut
vystúpim z auta. ponadávam na tatka, že ma mohol hodiť rovno pred školu. idem na stanicu. zrazu jeb guľa do krku. kamarát. nadávam na kamaráta. šmyknem sa. čakám na vlak a doslova ma klepe jak sýkorku. dala som si kamošovu čapicu ( nič z toho ) a potom prišiel vlak ( kde sa nekúrilo ).... ja tak milujem zimu
a adventný kalendár u mňa vydrží deň. maximálne 2 keď úraduje mama
ta zima mi normalne sposobuje same depresie...potom mam uplne vyblednutu pokozku hlavne v tvari lebo som zavreta bud doma alebo niekde inde a normalnu farbu zacnem mat zas az niekedy zaciatkom leta...
najračej chodim s kamkou po vonku hádžeme do seba sneh,robime anjelikov do snehu a taak ..a mam ju rada len ked je sneh ..a kalendar požierať lubim len ked je to kvalitna cokolada ..ne jak te polske sračky z minuleho roka
mám rada zimu ale len ked cem boardovat alebo sa šaliet s priateľmi inaq eee brrrr vtedy najlepšie domqa v teplučku pod dečkou byť s čajííkom .. čo sa týka adventného kalendára .. ten funguje alebo teda je naplnený také dva dni potom uš je vypapaný ..boa a lady?? no odkedy sa ozimiloo taq stále čo vyjdem na ulicu ..
haha ešte som sa nešmykla, šak v PO ani není na čom ale jak som bola na chate tam bolo do bludu snehu a tam som sa šmýkala jedna radosť juj haluz bola aj som mnou raz skoro drislo samozrejme s rukami plnými tanierov a príboru ako v PO je ľad, ale iba mláčka také, ktoré sa dajú obísť, tak neviem, ktorý normálny človek by sa išiel zabiť do mláky
Na zime mám rada jedine Vianoce (a veci s tým spojené), oheä v krbe a sneh keď sa naň dívam z vyhriatej obývačky Inak nie, ja som zástanca tepla... (čím viac, tým lepšie )
A momentálne sedím nabalená v škole (dobre že aj kabát na sebe nemám) a je mi zima lebo tu z mne neznámych príčin beží klimatizácia (akoby som jej v lete v práci nemala viac než dosť :/ )
Adventný kalendár mám rada, (Mňam čokoláda) mám ho nachystaný na stole - už len začať vyjedať
A našťastie s príhodou o šmiknutí sa sa pochváliť ešte tento rok nemôžem, dúfam že mi to vydrží čo najdlhšie
zima je fajn sneh lad a tak len ma nebavi ten studeny mrznuci vietor ktory ide az do spiku kosti.... a kto by nejedol rad cokoladu z adventeho kalendara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vystúpim z auta. ponadávam na tatka, že ma mohol hodiť rovno pred školu. idem na stanicu. zrazu jeb guľa do krku. kamarát. nadávam na kamaráta. šmyknem sa. čakám na vlak a doslova ma klepe jak sýkorku. dala som si kamošovu čapicu ( nič z toho ) a potom prišiel vlak ( kde sa nekúrilo ).... ja tak milujem zimu
a adventný kalendár u mňa vydrží deň. maximálne 2 keď úraduje mama
ja mam taky kazdodenny ... vzdy rano bezim v tej kose cez cele namesitie na bus... obcas sa potknem alebo smyknem .. uz si to ani nevsimam
Nebaví ma
No jedne kraaat som sa smykla a spadla na zemi auuu zadok.Moja kamoska sa smiala :/
A momentálne sedím nabalená v škole (dobre že aj kabát na sebe nemám) a je mi zima lebo tu z mne neznámych príčin beží klimatizácia (akoby som jej v lete v práci nemala viac než dosť :/ )
Adventný kalendár mám rada, (Mňam čokoláda) mám ho nachystaný na stole - už len začať vyjedať
A našťastie s príhodou o šmiknutí sa sa pochváliť ešte tento rok nemôžem, dúfam že mi to vydrží čo najdlhšie
@19 daky strucny