Mojej cice sa tento rok už druhý krát narodili malé mačiatka a všetci naši znami, co možu, už od nás mačičky majú.. nechceme si ich nechať, lebo už máme tri mačky a viac nechceme... majú dva týždne, ešte sú úplne maličké.. nemá niekto záujem?
@ikushaa ak nechcete mačiatka a máte vonkovú mačku tak ju dajte sterilizovať..niečo to síce stojí ale vždy lepšie ako mať 2x do roka plnú škatuľu mačiatok
@stodvacinkar jj chceli sme... len nemal kto a kedy ist k veterinarovi s nou a uz boli dalsie na ceste... to planujeme aspon 2 roky uz len to nejak nevyjde nikdy...
@mirkova ale tak poznam aj ludi co aj v byte maju macky a v pohode... aj ked ked maju zahradu, tak je to asi lepsie...
@ikushaa - oni by sa asi v byte iba trápili...šak mačičky skorej potrebujú takú slobodu, ísť na vychádzku po uličke, zachytať si myši v pivnici a tak...
ja by som brala kebyše nemáme nového total fest blbého psa ...odftedy co ho máme som na ulici nevidela žiadnu cicu ...aj našu roztrhalale mám ho ráda ..inač by som brala šetky!!!
@peterkoo my sme doniesli k psovi dvoch kocúrov, jeden to nevydržal tak zdrhol a druhý si na psa zvykol, aj pes naňho a normálne aj kocúr na psovi spal.. tak zlaté to bolo ale kocúra nám zrazilo auto
ja sa pridávam k nešťastníkom čo by aj chceli ale mama nedovolí, inak ona jediná je z celej rodiny proti...ale kebyže mi dovolia mať mačku na intráku tak si jednu beriem
@fialkasirotkova tak skus zistit, potom pripadne dodam aj ked si neviem predstavit mat zvieratko na intraku... co by si s nim robila cez prazdniny a tak, ked pojdes domov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@keuska su krasne... dve su cele cierne, dve su... asi ich odfotim a pridam do albumu
@stodvacinkar jj chceli sme... len nemal kto a kedy ist k veterinarovi s nou a uz boli dalsie na ceste... to planujeme aspon 2 roky uz len to nejak nevyjde nikdy...
@mirkova ale tak poznam aj ludi co aj v byte maju macky a v pohode... aj ked ked maju zahradu, tak je to asi lepsie...
ako... nechapem naco ich mate ked ich nemozete mat doma uz.....
alebo aj šteniatka...
MŇAM!
@peterkoo my sme doniesli k psovi dvoch kocúrov, jeden to nevydržal tak zdrhol a druhý si na psa zvykol, aj pes naňho a normálne aj kocúr na psovi spal.. tak zlaté to bolo ale kocúra nám zrazilo auto