Ľudia, obzrite sa okolo seba. Čo červené je k vám najbližšie?
V rádiu vraveli, že ak sa nachádzate v nejakej miestnosti, 47% z vás by malo mať poruke červené pero. Ako tak pozerám, mne je najbližšie červené lepidlo...
Jasné, že táto diskusia nemá žiadnu pointu, a niekomu sa isto bude zdať príliš...jedno
Ja mám najbližšie červený vankúšik, na ktorom spávam, potom červené návliečky na matracoch a ďalej mnoho iných červených vecí. Červené pero mám dosť ďaleko od seba.
kápia v mojich ústach a žalúdku a na posteli červená kniha Vianoce u Flinstonovcov, ktorú používam, ako podložku, ale včera večer som tam mala aj červené pero
@trubka91 Inak, ani ja nemám červené pero (jediné ktoré som mala, som si zabudla v škole v učebni strojopisu). Momentálne používam modrú a oranžovú fixku, ktoré mám požičané od mladšej sestry a občas si vymením farby (predtým som mala zelenú a ružovú)
Ako sa tak rozhliadam, červené a najbližšie v mojej blízkosti sú len časti grafickej potlače na obaloch potravín a niektoré knižky. Pero mám ružové, modré, čierne, zelené, sivé a neviemaké všakovaké, ale červenú akurát fixku a i to nie celú, len hlavičku, takže sa výskumu rádia poniekiaľ vymykám.
.. No nevem presne posudit ci mam na sebe cerv. alebo tehlove tricko tak ze otazne a uz som chcela napisat ze to by som musela daeeekoo chodi po cervenu ale ved ja hlava, sedim na cervenej posteli .. (aj ked zakryta tak rata sa to?) DD
červené pero, ktoré píše na modro, červenú stužku s bielymi bodkami, červené vankúše, červenú stenu, červené balóny a najbližšie mám asi červené nechty
Mam na sebe cervene teplaky, lezim na cervenom vankusi, v miestnosti, kde som je cervena krabica, kvetinac, ruze, obrus na jedaalenskom stole,masla na velkonocnom pecenom barancekovi ....a este vela dalsich veci
cervene pero tu nemam a sveter co mam na sebe je cerveny ale nevim ci sa to pocita a potom este na blizku je vankus taky maly cerveny a potom este toto
Kanvica? Keksy? Ďalśie keksy? Lízatko? Čokoláda? Bomboniéra? Papuče? Počkať, sedím na červenej stoličke! A zrovna tu mám aj peračník, možno vlastním aj to červené pero Alebo Merci! Alebo lieky? No čo, mala som narodeniny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
179 komentov
ale inak obliečky, opasok, sukňa, okuliare, čelenka (v tomto poradí)
potom sveter, Old Spise vec, takú vecičku čo sa dáva na dvere a je na nej červeným "Nevyrušovať, vzdelávam sa" a tak
ja červené pero ani nemám
červená osuška a červený popisovač na CD.
no ty koka ,fakt tu nic neni..ani cerveny durex..
ale keď sa mám pozrieť okolo seba a nie na seba, tak najbližšia červená je strana mojej 5x5 rubikovej kocky
a pointa?
@modrooka9939 na druhom mieste je tiez cervene velkonocne vajicko
a ešte mám pri sebe červenú kozmetickú tašku
a červenú knihu
ale pero nie
Červené pero ani nemám, ja mám ružové