Ja a kamaratka plus par ludi s party chceme ist v nedelu niekde na mensi vyletik.Rozmyslali sme Bojnice, ale kedze sme s KNM a nemame auto cesta by bola narocna.Aj Terchova padla, ale za tento tyzden mame toho dost,tak len take na mensiu zataz.Na kupko ma
Súľovské skaly , Strečno, Jánošikove diery, Šútovský vodopád, Múzeum slov.dediny v MT, a kopec iných vecí (kúpele, kúpaliská,hory...)neviem čo by ťa zaujalo
@corvuscorax tie hory som mala cez tyzden dost a v nedelu ma prsat tak niekde kde ma lahky pristup vlak abo bus =D a ale prirodu by som si rada pozrela ak by to nebola dlha cesta
moja pamät je moja najväcsia slabina, ale toto nie je az taka stara info a proste sa mi nejak tak nezmazatelne priradila k tvojmu nicku (aj ked neviem poriadne kto si ako vyzeras a take blbosti, ale ze mas rad zilinske langose, to viem! )
oki tak to tam pobehame ako zhanam aj inych ludi ale ak nebude s kym tak ti napisem TSku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Skanzen vo Vychylovke.
Kamenné gule na Klokočove a na Milošovej.
Kaštieľ v Radoli.
» www.kolko-km-je.ubytovaniesr.sk/?ob1=1762&o...
ok mozno sa dako dohodneme, spozname a bla bla alebo pojdeme na tie tvoje langose ci co to bolo
A súhlasím,na okolí je kopec pamiatok,ktoré stojí zato vidieť.
moja pamät je moja najväcsia slabina, ale toto nie je az taka stara info a proste sa mi nejak tak nezmazatelne priradila k tvojmu nicku (aj ked neviem poriadne kto si ako vyzeras a take blbosti, ale ze mas rad zilinske langose, to viem! )
oki tak to tam pobehame ako zhanam aj inych ludi ale ak nebude s kym tak ti napisem TSku