@majox na fb ma to vôbec nebavilo ... taká blbosť, ako každá aplikácia na fb, len to žerie čas zbytočne ... len ťa to núti byť proste online vkuse, ešte aj v škole (blee)
ja som hrával 1 kedysi, lebo ešte zvyšok nebol... dal som si cheaty na milióny penazí a staval som si domy ma to bavilo aj keď teraz nedávno som sa to snažil zohnať, ale nepodarilo sa mi to ...
a určite si musíš kúpiť základný ... či už 1/2/3 je na tebe ... (ale 2 má lepšiu grafiku ako 1, trojku som nehral) a potom k tomu doplnky podľa toho, čomu sa v hre chceš viac venovať (nájdi si na wikipedii zoznam týchto datadiskov ... určite tam nájdeš celý zoznam aj ku 1 aj 2 či 3
dakujem a kde ste si to stiahli ??????? dajte linky !!!" teda vy co ste si to postahovali - vyskusam to a ked nic tak idem si to kupit ja doplnky nepotrebujem zatim hlavne sims hh hrala som pred tym ked som byvala doma a teraz na fb ked mam vlastnu domacnost a proste zboznujem to hh tak dakujem za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som hrával 1 kedysi, lebo ešte zvyšok nebol... dal som si cheaty na milióny penazí a staval som si domy ma to bavilo aj keď teraz nedávno som sa to snažil zohnať, ale nepodarilo sa mi to ...
a určite si musíš kúpiť základný ... či už 1/2/3 je na tebe ... (ale 2 má lepšiu grafiku ako 1, trojku som nehral) a potom k tomu doplnky podľa toho, čomu sa v hre chceš viac venovať (nájdi si na wikipedii zoznam týchto datadiskov ... určite tam nájdeš celý zoznam aj ku 1 aj 2 či 3
No však áno, ale to bola len jedna z alternatív
@majox vždy lepšie ako nič, ale ak je na výber tak ...