Ludia potrebujem pomoct ohladom toho ze proste prišla som na novú školu a je tu jeden chlapec
je o rok starší odomna a asi som sa na neho hrozne namotala problem je to ze sa snim vobec nepoznam a ludia v mojom okoli prehodia sním pár slov ale to len pár, a kamarátky a aj ja som si všimla že tak po mne pokukuje , furt je niekde pri mne dava nez
a keď už toľko po sebe žmurkáte a keď si natoľko nedočkavá, skús ho pozdraviť...bude to len maličký krôčik vpred, ale bude a od neho sa môže tiež začať odvíjať kopa iných vecí
Nežne sa ho opýtaj.Trtkau by si mladý? Proste to nechaj naňho ak sa mu páčiš dá to najavo a možno čumí po tebe len preto,že v živote niečo ako ty vo voľnej prírode ešte nevidel.
ak chces cakat do sudneho dna kym sa ti prihovori, tak sa na to radsej vykasli.. Ak budete obaja cakat na nejaky tajny signal alebo co, tak uz davno budete zo skoly prec.. Moja rada (aj ked sa ti to moze zdat mission imposible) chod za nim, a prevezmi iniciativu, ked sa on nevie odhodlat.. Ak sa nan to neodhodlas, mozes ako princezna cakat na princa ktory pride a zachrani ta zo samoty, moze sa vsak stat, ze ziaden nepride.. Vyber je na tebe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
suhlasim s @15 , proste taky jemny prvy krok neublizi, aspon uvidis ako na to zareaguje, ci ako kreten, alebo ho to nakopne do dalsieho kroku