Ľudia Prosím neviete poradiť nejaký osvedčený prípravok na rast vlasov?
Takže prednedávnom som sa ostrihala dosť nakratko asi tak po plecia aj menej a do postupna ..A chcem sa opýtať nepoznáte nejaky dobrý šapon kondicioner či aplikátor alebo aj niečo domáce ale osvedčené čo by mohlo zrychlyť rast vlasov? Neviem sa na seba po
no su na to rozne sampony, tonika a podobne, ale velke nadeje by som do toho nevkladala, je to urcene geneticky. mozno skus papat viac vitaminov (a, b, e ) + zinok.
mne zas rastu vlasy az prilis rychlo a hned by som si to s tebou vymenila. lebo potom nie su take silne a ziadna farba mi na nich dlho nevydrzi, kedze to rychlo odrasta...
@251lalia251 a mineraly. daju sa kupit vitaminove doplnky specialne urcene na vlasy, ale nemam s nimi skusenosti.
na tvojom mieste idem radsej za nejakou dobrou kadernickou, nech ti to tvoje veldielo na hlave nejak pekne upravi, nech vyberie nejaky strih, ktory sa ti bude hodit. vlasky dorastu, netreba to pohanat.
ach, ono to veľmi výrazne neovplyvníš, ale veci, čo by mohli trocha pomôcť sú veci ako zinok, biosil (v lekárni), vitamín B (napr. kvasnice, pangamín), panthenol a možno ešte dačo, nespomeniem si
potom (na vonkajšie použitie) lopúchový výluh, žihľavový vývar, kofeín, odvar z bazalky
a ešte môžeš skúsiť zastrihovať podľa lunárneho kalendára
ale hlavne sa starať o vlasy, aby sa neničili, nelámali, lebo tým sa vlastne skracujú
Mala som dlhé vlasy a dala som sa ostrihať po plecia tiež dopostupna .. Dĺžka sa mi velmi páčila asi dva dni a potom to išlo dole vodou.
Mám ich "od prírody" vlnité a dosť husté a ostrihať ich na tento štýl bola blbosť. Takéto vlasy by sa mali nechať narásť pokial to ide a nie ich rapídne skracovať. Na to som prišla až bolo neskoro.
Vlasy mi začali krepatieť.
Existuju spôsoby ktoré pomáhajú ich rastu ale nemôžeš čakať že ich budeš mať cez noc o pol metra dlhšie. Zinok plus vitamíny a minerály pomožu ale inak musíš byť trpezlivá.
Môžeš skusiť aj tie "babské" recepty, ako žihlavu, ževraj pomáha aj harmanček (ale to je skôr na zosvetlenie) alebo som počula že kvapnuť si olivový olej do šampónu pomáha =D( -ešte som to ale neskúšala) Ale dôležité je aby si si ich teraz neničila žehlením, fénovaním, kulmou a pod. a nezaťažovala ich zbytočne tonami všelijakých prípravkov.
ja sa len vyjadrim ze viac vitaminov ti nepomoze, kedze telo vyuzije len "dennu potrebnu davku" a ostatne vyluci...darmo sa ty teraz budes pchat vitaminmi aby ti narastli vlasy-neuspesne....podla mna pomozu sampony na toto urcene, len treba davat pozor aj na kvalitu, lebo nie je dobre ked vlasy narastu rychlo, stracaju tak na zivote a na sile ...radsej drahsi sampon z lekarni ako z drogerie, aj ked aj tam mozu mat dobre, vyber je uz na tebe drzim palce
Keď som bola mladšia dávala som si žihlavu na vlasy aby mi vybledli (Nevybledli vôbec) ale začali mi dosť rýchlo rásť...Ale vieš šklbať žihlavu holími rukami nieje nič moc ..Mňe to šklabala teta
čavte mam strasne kratke vlasy...uz asi dva roky si predlzujem vlasy pretoze mojim vlasom sa nejako nechce rast. moja sestra ma za to pekne dlhe vlasy tak preco ja nie? berem zinok uz pol roka a stale nic Pomooc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mne zas rastu vlasy az prilis rychlo a hned by som si to s tebou vymenila. lebo potom nie su take silne a ziadna farba mi na nich dlho nevydrzi, kedze to rychlo odrasta...
na tvojom mieste idem radsej za nejakou dobrou kadernickou, nech ti to tvoje veldielo na hlave nejak pekne upravi, nech vyberie nejaky strih, ktory sa ti bude hodit. vlasky dorastu, netreba to pohanat.
potom (na vonkajšie použitie) lopúchový výluh, žihľavový vývar, kofeín, odvar z bazalky
a ešte môžeš skúsiť zastrihovať podľa lunárneho kalendára
ale hlavne sa starať o vlasy, aby sa neničili, nelámali, lebo tým sa vlastne skracujú
(@krampus vďaka za prizvatie do debaty
@viluette Ďakujem veľmi pekne
Mala som dlhé vlasy a dala som sa ostrihať po plecia tiež dopostupna .. Dĺžka sa mi velmi páčila asi dva dni a potom to išlo dole vodou.
Mám ich "od prírody" vlnité a dosť husté a ostrihať ich na tento štýl bola blbosť. Takéto vlasy by sa mali nechať narásť pokial to ide a nie ich rapídne skracovať. Na to som prišla až bolo neskoro.
Vlasy mi začali krepatieť.
Existuju spôsoby ktoré pomáhajú ich rastu ale nemôžeš čakať že ich budeš mať cez noc o pol metra dlhšie. Zinok plus vitamíny a minerály pomožu ale inak musíš byť trpezlivá.
Môžeš skusiť aj tie "babské" recepty, ako žihlavu, ževraj pomáha aj harmanček (ale to je skôr na zosvetlenie) alebo som počula že kvapnuť si olivový olej do šampónu pomáha =D( -ešte som to ale neskúšala) Ale dôležité je aby si si ich teraz neničila žehlením, fénovaním, kulmou a pod. a nezaťažovala ich zbytočne tonami všelijakých prípravkov.
Alebo existuje aj predĺženie.
2 vajcia rozšlahaš v miske zmiešaš s kvapkou oleja pridáš žihlavu ak máš ale nie je to potrebne ale je to vyživnejšie.
Robím to raz za tyždeň a pomaha mi to za mesiac mi narastli o hodny kus.Žiadne drahe vitaminy ani šampony....Nemáš zač