za socíku to bolo iné, vtedy pracovať museli, teraz je doba iná, naučili sme ich, že všetko dostanú ako na tácni...no a u nás to bude pomaly fakt čierne mesto, lebo ich je tu ako hadov, stačí sa prejsť do centra počas obdobia sociálnych dávok, ktoré prejebú v krčmách a na automatoch...ďakujem pekne, každý deň je v správach, že: cigáni toho prepadli, toho zbili, zabili...je ich pomaly 600 tisíc a kotia sa jak potkany a za odmenu majú nové byty...toť vše
stazovali mi zivot na private, ked dole na prizemi cele dni a noci vyhukovali a cely dom smrdel. stazuju mi zivot vedomim, ze nejaky cigansky zasran podpalil krasnu kulturnu pamiatku. tym, ze nemusia robit nic, len kotit decka a tento vyjebany stat im na to este prispieva. tym, ze by som ich tak strasne rad seckych vystrielal, no nemozem
My máme cigánsku osadu v meste, a vadí mi to, keď idem do školy a oni sa všetci valia z tadiaľ a majú na mňa sprosté poznámky, keď na mňa malé cigánčatá kričia že vyzerám ako opica a podobne
A ešte mi vadí, že napríklad na základnej dostávali veci zadarmo. Aj výlety im škola preplácala. A ja, keď sme nemali veľa peňazí, som nemala nárok na nič.
No ze ja vecer radsej nechodim cez dedinu..staci? ...
marec?kazdu chvilu som chodil hasit les abo luku..staci? (
ja musim makat ,brat uvery, hypoteky...a oni to dostanu zadara...staci? ..
na vychode,juhu a severe su jebnuti cigani..pracoval som v nitre,tam boli,ze uplne v pohode cigani...tzv.romovia..(moje delenie,cigan a rom)..teraz som v trencine,zatial som tam videl len socky a par ciganiek/romiek (to neviem) na stanici..
takze trencania,ako je to s tymto etnikom u vas?kt.castiam by som sa mal vyhybat?
keď nebudeš môcť ísť v mhd kvôli nenormánemu smradu z tých všivákov, keď sa budeš musieť báť ísť o siedmej večer von aby ťa dajaký spoluobčan náhodou nenapadol kvôli 3 eurám, nehovoriac o tom že tie smradľavé dotieravé cigánčatá čo odo mňa každý deň pýtajú peniaze by som zchuti kopala do hlavy
Minule mi skoro rupli nervy keď som s mamou sedela na hlavnej na lavičke a kecali sme a zozadu furt len niekto hučal...Najprv som sa to snažila ignorovať, myslela som si, že to dá pokoj, ale nemohli sme sa ani normáne porozprávať, tak som sa otočila zistila som že za mnou stojí rómka s deckom a cingánskou slovenčinou omieľa DAJTE peniaze.... prisahám že keby to nebolo trestné, z chuti by som jej tú prázdnu hlavu otrepala o obrubník a decko utopila v tom potoku čo nám tečie cez hlavnú...-.-
Nie som rasista, pretože ja ani nepokladám za ľudí tie špiny čo nedokážu žiť normálnym životom a miesto toho mi znepríjemňujú každý boží deň...
Mali by ich sterilizovať hneď po narodení a za pár desaťročí by ten mor vykapal.Nájdu sa aj slušný cigáni ale tých je strašne málo a ktovie či takí ešte žijú.Ja som už alergický na všetkých.
@tomias Ja žijem v Trenčíne od narodenia a cigánov poznám asi len 1-2 rodiny. Sú to síce sociálne slabší ľudia, no majú domy a vedia sa ako tak chovať (cigánska mentalita je očividná, či už je taký, či onaký). Jedna rodina (10-15 ľudí?) je okolo obchodného centra Max a druhá na juhu na konci východnej. Bezproblémový ľudia, skôr si dávaj pozor na žobrákov na stanici, aj keď tí ti tiež samozrejme nič nemôžu Skôr keď som bol v Bánovciach nad B. tak tam je celá jedna cigánska ulica a to ma dorazilo, tak preto sa pýtam aké to je na východe, lebo si to neviem predstaviť, ako sa dá s takými asociálmi vôbec žiť v jednom meste.
my tu síce máme cigáňov ale nesprávajú sa agresívne a len jedna rodina tu je ktorá by sa dala prirovnať k osadníkom ale pred ostatnými občanmi majú celkom rešpekt.
no, v Modre sú skôr tí viac pracujúci...no nechcela by som žiť na východe
ale zaujímavé, že všetkým vadia prídavko-žrúti a nikto nemyslí na milých veľkopodnikateľov, ktorí zdierajú zamestnancov, o******* štát na daniach a berú všetky tendre a štátne zákazky, tunelujú a kradnú........to je očividne v pohode
Tak bývam v dedine kde sú 3/5 rómovia. Slušní, čo pracujú,alebo sa aspoň vedia správať(nepokrikujú po vás) mi neprekážajú. Ale tí,čo po mne vykrikujú v hocakú dennú dobu a snažia sa byť zaujímavý, robia deti len na dávky a potom sa o tie decká nestarajú (tie deti tak aj potom vyzerajú a správajú sa-minule do mňa jedna krpatá možno 7r hodila kameň ako som šla na bicykli,verte mi,že tá malá schytala peknú výchovnú. A nech ma skúsia zažalovať za ublíženie na zdraví, ja nie som žiadne vreco zemiakov) tí ma brutálne serú.
@cannabiss No kludne sa zober s rodinou na dovolenku na vychod ,.ako v sp.n.vsi odkial pochadzam je to huste akurat rano ked idu na upsvar abo ked je nejaka akcia v meste,ti potom dojdu aj z okolitych obci (ako vyjazd fut.fans na vlaku) a na dedine to mam dost tazke,pre istotu chodim domov rano..
no tak do tych casti nechodim vobec..byvam v zablati a tam si nevsimol zeby boli,akurat v zlatovciach.no ze dikes..
Sa pozrite čo tu prezentujete a pritom väčšina z vás sa do vážnejšieho stretu s nimi nedostala a ani v blízkosti žiadnej osady nežije. Ale to je tak...
Už keď nejakého vidím, chytám infarkt. Za celý čas som si voči nim vybudoval odpor.
Nehovorte, že sú medzi nimi aj slušní. Byť môžu, ale akí asi sú, keď sú so svojimi?
Nedajú sa prevychovať, nikdy si nezvyknú. Stále nás budú brať ako "gádžov", ktorí sú tu od toho, aby sme sa o nich starali. V hocijakom totalitnom režime s nimi dobre naložili.
Divím sa, že existujú rasistické organizácie ako "Ľudia proti rasizmu". Čokoľvek sa stane a sú do toho zatiahnutí cigáni, tak ich hneď obhajujú.
Kauza Harman??? Poznal dakto tú rodinu? Nie. Kto ich nepozná, ich hneď začal obhajovať. Myslím, že najviac o nich vedeli ich susedia. Keď dakomu rupnú nervy, nedá sa tomu zabrániť.
Koľko krát otvorím aktuality.sk a už vidím, že tam znásilni tú, tam hentú, tí ukradli hento, tí tamto, horela Krásna hôrka, zmizlo toľko a toľko psov, potom aj že "cigáni zabili a zjedli kobylu, výstavný kus... A ich argument? Že sa o nich nestaráme, že gádžovia na nich serú... Je to naša povinnosť sa o nich starať? Keby sme s mamou prišli o byt, štát sa o nás nepostará. Ale o hentú chamraď je postarané, ako na dovolenke. Od narodenia invalidní hajzli, lenivé bzdochy, zlodeji, darmožráči, klamári. Naučil som sa za celý život, že medzi nimi rozdiely nie sú. Sú na jedno kopyto. A vôbec ma nezaujíma, že ten a ten cigán má BMW, tamten má zase Audi. Ako k tomu prišli? Olašáci pochádzajú od bežných Cigánov a k peniazom prišli cez úžerníctvo a kriminalitu. Ani jeden z nich nie je čistý. Ani jeden. Nechcem byť zlý, ale oni si vôbec nezaslúžia žiť a dýchať vzduch. Najprv by si to všetko museli zaslúžiť. Ale im sa skrátka nechce. Radšej otec znásilní dcéru, spraví jej nejakých vadných harantov a tak sa to všetko posúva ďalej. Keď vidím v TV nejakú osadu, radšej hneď prepnem program na nejakú lepšiu vec, napr. na športku.
Vždy keď počujem, že sa napr. utopilo malé dievčatko, poviem si "smutné..." ale keď vidím, že ide záber na nejakú osadu, hneď viem, koľká bije a otváram šampanské. Alebo malý Cigoš vyliezol na elektrický stĺp, uškvarilo ho. Ľútosť jeho rodičov je minimálna. Však si spravia ďalšieho parchanta.
bývam kúsok od pentagonu, tak si to skúste predstaviť.
podľa môjho názoru je to otrasná, špinavá, lenivá skurvená smradlavá banda ktorej ak sa nezbavíme teraz tak hádam nikdy. ani JEDINÝ raz v živote som nevidela cigána, ktorý by sa vedel správať, manuálne by pracoval a vôbec správal sa ako slušný človek.
Najväčší problém na slovensku nie je rasizmus. Rasizmus je odcudzovanie na etnickom základe, alebo ak chcete, vadí vám že niekto má inú farbu pleti.
TO že vám vadí, ak sa niekto chová nekultúrne, smrdí a strpčuje svojou aroganciou, lenivosťou a nekultúrnosťou život ostatným okolo seba, to nie je rasizmus.
To je normálne chovanie inteligentnejšieho a kultúrnejšieho človeka.
Som rád že som s akoukoľvek podobnou societou nemal ešte žiaden problém, no keď som si čítal niečo o Košickom luníku... Stačilo mi. JE to problém, ale každý kto si myslí že by sa mal riešiť štýlom: Vystrielajte ich!!! je idiot.
No len sa nepojebte. Bývam tri zastávky od košického Luníka IX, sedem rokov som chodila do školy s nejakými 10% rómskych žiakov a v živote som problém nemala, najskôr asi preto, že sa nepotrebujem na verejnosti správať ako xenofóbna piča s nevymáchanou papuľou.
Keď som bola menšia, mala som dosť často problémy s tým, že ma ožratý rómsky spoluobčania otravovali na zastávkach a vábili ma, aby som šla s nimi "na kávu". Keď sa okolo vás zhŕkne partia štyroch chalanov a slizkým hlasom vám hovoria: ,,kuriatkóóó, poď s nami," tak vám nie je všetko jedno. Raz ma jeden, taký starší, naháňal. Ten sa ani nesnažil zamaskovať, čo so mnou chcel spraviť. Ale keďže bol ožratý ako delo, ušla som mu.
Teraz sa mi to našťastie už dlhšie nestalo. Iba keď som minule šla k doktorke, tak cestou som prešla okolo troch počernejších bezdomovcov, z ktorých tiahlo čučo na 10 metrov a docela nahlas dávali hlášky, ktoré zahrňovali čo by najradšej spravili jazykom s mojimi intímnymi partiami. Ale neoslovili ma priamo, tak som to radšej odignorovala a šla rýchlo ďalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@18miki18 chcela som mu to poradiť
@hawaitypek pár normálnych sa tu nájde
@lawey ale musíš hľadať poriadne......za to kokoti akoby ani nechodili domov
(alebo sa mi len väčšina ľudí vyhýba? )
A ešte mi vadí, že napríklad na základnej dostávali veci zadarmo. Aj výlety im škola preplácala. A ja, keď sme nemali veľa peňazí, som nemala nárok na nič.
a obrovský palec hore @kukuricka -e
marec?kazdu chvilu som chodil hasit les abo luku..staci? (
ja musim makat ,brat uvery, hypoteky...a oni to dostanu zadara...staci? ..
na vychode,juhu a severe su jebnuti cigani..pracoval som v nitre,tam boli,ze uplne v pohode cigani...tzv.romovia..(moje delenie,cigan a rom)..teraz som v trencine,zatial som tam videl len socky a par ciganiek/romiek (to neviem) na stanici..
takze trencania,ako je to s tymto etnikom u vas?kt.castiam by som sa mal vyhybat?
keď nebudeš môcť ísť v mhd kvôli nenormánemu smradu z tých všivákov, keď sa budeš musieť báť ísť o siedmej večer von aby ťa dajaký spoluobčan náhodou nenapadol kvôli 3 eurám, nehovoriac o tom že tie smradľavé dotieravé cigánčatá čo odo mňa každý deň pýtajú peniaze by som zchuti kopala do hlavy
Minule mi skoro rupli nervy keď som s mamou sedela na hlavnej na lavičke a kecali sme a zozadu furt len niekto hučal...Najprv som sa to snažila ignorovať, myslela som si, že to dá pokoj, ale nemohli sme sa ani normáne porozprávať, tak som sa otočila zistila som že za mnou stojí rómka s deckom a cingánskou slovenčinou omieľa DAJTE peniaze.... prisahám že keby to nebolo trestné, z chuti by som jej tú prázdnu hlavu otrepala o obrubník a decko utopila v tom potoku čo nám tečie cez hlavnú...-.-
Nie som rasista, pretože ja ani nepokladám za ľudí tie špiny čo nedokážu žiť normálnym životom a miesto toho mi znepríjemňujú každý boží deň...
Máme 2 možnosti.
Buď oddelíme zrno od pliev (slušných cigánov/polocigánov od asociálnych) a riešiť budeme asociálov civilizovaným spôsobom
ALEBO
Nebudeme to riešiť a po čase sa to zradikalizuje takým spôsobom že na nich niekto vydá pogrom a odserú si to aj tí slušní.
Ja som za možnosť A, lenže na Slovensku a v Európe celkovo sú neskutočne blbí ľudia, totálne leniví, primitívni a sprostí.
Takže asi sa to skončí možnosťou B.
ale zaujímavé, že všetkým vadia prídavko-žrúti a nikto nemyslí na milých veľkopodnikateľov, ktorí zdierajú zamestnancov, o******* štát na daniach a berú všetky tendre a štátne zákazky, tunelujú a kradnú........to je očividne v pohode
že sa vám stále chce rozoberať to...
no tak do tych casti nechodim vobec..byvam v zablati a tam si nevsimol zeby boli,akurat v zlatovciach.no ze dikes..
Sa pozrite čo tu prezentujete a pritom väčšina z vás sa do vážnejšieho stretu s nimi nedostala a ani v blízkosti žiadnej osady nežije. Ale to je tak...
teda, je pravda, že už tu nebývam toľko, čo kedysi, ale zatiaľ úplne v pohode
Nehovorte, že sú medzi nimi aj slušní. Byť môžu, ale akí asi sú, keď sú so svojimi?
Nedajú sa prevychovať, nikdy si nezvyknú. Stále nás budú brať ako "gádžov", ktorí sú tu od toho, aby sme sa o nich starali. V hocijakom totalitnom režime s nimi dobre naložili.
Divím sa, že existujú rasistické organizácie ako "Ľudia proti rasizmu". Čokoľvek sa stane a sú do toho zatiahnutí cigáni, tak ich hneď obhajujú.
Kauza Harman??? Poznal dakto tú rodinu? Nie. Kto ich nepozná, ich hneď začal obhajovať. Myslím, že najviac o nich vedeli ich susedia. Keď dakomu rupnú nervy, nedá sa tomu zabrániť.
Koľko krát otvorím aktuality.sk a už vidím, že tam znásilni tú, tam hentú, tí ukradli hento, tí tamto, horela Krásna hôrka, zmizlo toľko a toľko psov, potom aj že "cigáni zabili a zjedli kobylu, výstavný kus... A ich argument? Že sa o nich nestaráme, že gádžovia na nich serú... Je to naša povinnosť sa o nich starať? Keby sme s mamou prišli o byt, štát sa o nás nepostará. Ale o hentú chamraď je postarané, ako na dovolenke. Od narodenia invalidní hajzli, lenivé bzdochy, zlodeji, darmožráči, klamári. Naučil som sa za celý život, že medzi nimi rozdiely nie sú. Sú na jedno kopyto. A vôbec ma nezaujíma, že ten a ten cigán má BMW, tamten má zase Audi. Ako k tomu prišli? Olašáci pochádzajú od bežných Cigánov a k peniazom prišli cez úžerníctvo a kriminalitu. Ani jeden z nich nie je čistý. Ani jeden. Nechcem byť zlý, ale oni si vôbec nezaslúžia žiť a dýchať vzduch. Najprv by si to všetko museli zaslúžiť. Ale im sa skrátka nechce. Radšej otec znásilní dcéru, spraví jej nejakých vadných harantov a tak sa to všetko posúva ďalej. Keď vidím v TV nejakú osadu, radšej hneď prepnem program na nejakú lepšiu vec, napr. na športku.
Vždy keď počujem, že sa napr. utopilo malé dievčatko, poviem si "smutné..." ale keď vidím, že ide záber na nejakú osadu, hneď viem, koľká bije a otváram šampanské. Alebo malý Cigoš vyliezol na elektrický stĺp, uškvarilo ho. Ľútosť jeho rodičov je minimálna. Však si spravia ďalšieho parchanta.
podľa môjho názoru je to otrasná, špinavá, lenivá skurvená smradlavá banda ktorej ak sa nezbavíme teraz tak hádam nikdy. ani JEDINÝ raz v živote som nevidela cigána, ktorý by sa vedel správať, manuálne by pracoval a vôbec správal sa ako slušný človek.
TO že vám vadí, ak sa niekto chová nekultúrne, smrdí a strpčuje svojou aroganciou, lenivosťou a nekultúrnosťou život ostatným okolo seba, to nie je rasizmus.
To je normálne chovanie inteligentnejšieho a kultúrnejšieho človeka.
Som rád že som s akoukoľvek podobnou societou nemal ešte žiaden problém, no keď som si čítal niečo o Košickom luníku... Stačilo mi. JE to problém, ale každý kto si myslí že by sa mal riešiť štýlom: Vystrielajte ich!!! je idiot.
Teraz sa mi to našťastie už dlhšie nestalo. Iba keď som minule šla k doktorke, tak cestou som prešla okolo troch počernejších bezdomovcov, z ktorých tiahlo čučo na 10 metrov a docela nahlas dávali hlášky, ktoré zahrňovali čo by najradšej spravili jazykom s mojimi intímnymi partiami. Ale neoslovili ma priamo, tak som to radšej odignorovala a šla rýchlo ďalej...