.....ked tak pozeram tu na birdze je dost ludi ale dost malo ludi prispieva a este menej ludi komunikuje.....nie je to naskodu cim to je ze ludia su tu tak utiahnuty a mnoho krat tak velmi sudiaci??
no ano, asi im nevyhovuje forum svojimi temami, alebo sa sem zaregistrovali len tak, aby mohli ocumovat fotky a raz za zivot napisat aj nejaky komentar
hm, no tak po prve, su prazdniny, aj ja som si vsimla, ze je to tu menej aktivne, ludia su cez den dakde v prdeli vonku a aktivni tu zacinaju byt az vecer (viac tem zalozenych vecer a nocnych hodinach )
dalej vela ludi je na dovolenke
a forum s tym podla mna nic nema, pridu novi ludia, ti nevedia, ake to tu bolo predtym=nebudu sa stazovat, budu to brat take, ake to je.
jj presne tak deti bez nazoru, drbnuty emaci, homosi ktory maju komplexi, ze ich spolocnost neakceptuje, narkomani ktory vnucuju kazdemu ake su drogy dobre, punkeri, metlaci, technaci a podobne ktory vedia vsetko o hip-hope to sa tu anchadza a potom hrstka normalnych
Niektorí už komunikujú len cez TS-ky, niektorí sa tu zastavia len z času na čas... A niektorí sa riadia tým že menej je niekedy viac a nepíšu do každučkej témy aj keď vôbec netušia o čo ide (Viď príspevky typu "Ani neviem čo to je " prípadne "Nepoznám " )
althi...ked ma nezobrali sem...na volaku blbu personalistiku?:..tak to uzh mozem.ale cem ist robit do rakuska,tak vam vzdy zakyvam,ked podjem na vikend domoov
mno a je to velka škodaa bo ja som napriklad dost ukecana a ked natrafim na nekoho kto stale len vypisuje jj, nj , a take blboviny tha mi to leze na nervy
mhm necitim sa byt utiahnuta. a ked mam divnu naladu nelezem mezi lidi
casto sa mi stava ze sa zaseknem nad forom na dlhsiu dobu... je to len o tom aki sme niekto rad len cita, iny sa aj prida a komentuje, dalsi rad pise tsky. a niekto vsetko dokopy!!!
nahodou ja tu prispievam vela, ale teraz som bola dva tyzdne mimo bez netu, takze preto som sa tu dlho neukazala a teraz vas zase zacnem otravovat muhehe
No, mna osobne forum zas až tak nechytá, žeby som cítila potrebu nejako extra aktívne don prispievať, iba ked sa veľmi nudím/mám čo povedať. Oveľa zaujímavejšie mi pripadajú blogy, fotoalbumy (mám rada fotografiu..) a už len webky samotné. S väčšinou ľudí sa zoznamujem tak, nie cez forum... Proste necítim potrebu stále niekam prispievať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a aby ste vedeli,zapajam sa...
dalej vela ludi je na dovolenke
a forum s tym podla mna nic nema, pridu novi ludia, ti nevedia, ake to tu bolo predtym=nebudu sa stazovat, budu to brat take, ake to je.
hajzelodkosti ma inspiroval k novej diskusiii
Niektorí už komunikujú len cez TS-ky, niektorí sa tu zastavia len z času na čas... A niektorí sa riadia tým že menej je niekedy viac a nepíšu do každučkej témy aj keď vôbec netušia o čo ide (Viď príspevky typu "Ani neviem čo to je " prípadne "Nepoznám " )
sibe mi
50 a slovensku moniku tam nemaa nekde dole?
casto sa mi stava ze sa zaseknem nad forom na dlhsiu dobu... je to len o tom aki sme niekto rad len cita, iny sa aj prida a komentuje, dalsi rad pise tsky. a niekto vsetko dokopy!!!
ale tak snazim sa stihat a prispievat aj normalne odpisovat nie "aha,ok, , , , , ,hmm,jj..atd)
a som moc moc ukecaná ale nechce sa mi písať lebo mne mele vecinou papulka nie prsty na klavese
Ja tiez vacsinou sa snazim stihat vsetk lenze...v poslednej dobe sa to neda Prilis vela TS az mam z toho niekedy nervy
Cize ja to robim takto...odpisujem na novsie a sem-tam sa dostanem ku starym z ktorych nahodne vyberam
Do fora sa snazim kazdeho,aj blogy citam...a potom mi povedzte ze som namyslena(css)