No, ide o to že som bola na jednom festivale s kamoškou a ešte jednym chalanom, boli sme uplne super partia, toho chalana poznám už dlho, zo školy, teda ani sme v škole veľa nekomunikovali, vždy som myslela že je to typický chodiaci lexikon s ktorým je nu
7. noo ja som sa dneska prihovorila, celý čas krúžil okolo nás, nakoniec sa zastavil kukal jak na zjavenie, už už išiel asi dačo povedať len fakt jak keby sa ma bál, tak som sa rýchlo opýtala čo majú za hodinu, ved chudáka ho nebdeum trápiť, len mi je to trápne no..sak tam bol uplne iny, vkuse mi dačo hučal do hlavy bez rozmyslenia...a tuna..
Boze co je na tom take divne? Ved tam bol medzi svojimi tak sa nebal nic povedat, ale spat v skole je medzi takymi ako si ho pred tym vnimala ty, takez neviem co riesis. Bud sa prihovor ty alebo na to ser... Je malo pravdepodobne ze sa on odvazi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skoda, ze az v poslednom rocniku
proste chod za nim a pokecal on sa po case rozbehne...poznam z vlastnej skusenosti