Chcem sa Vás spýtať, či ste niekedy videli v meste tetu takú nižšiu, tmavé vlasy a mala natretú tvár na bielo, s červeným rúžom namaľované ústa ako klaun.Chodí často s takou taškou na kolieskach. Viete niečo o nej? Prečo chodí tak namaľovaná? Vždy som sa
jasné, že ju poznám, ju musí poznať jednoducho každý!
chýry sú rôzne... niekto tvrdí, že scvokla po tom, čo jej mama zomrela, niekto zas niečo iné...
suseda s ňou robila v práčovni, keď bola ešte "normálna" a vraj sa jej to v hlave pomiešalo preto, lebo jej muž bol hazardný hráč a keď nemal peniaze, tak dával "do banku" ju, ale čo je na tom pravdy, netuším...
a do reči by som sa s ňou rozhodne nedávala, lebo viem, že sa rada háda
@ohavnost som tam už 4. rok... A predtým som moc do mesta nechodil... Nie som moc sociálne živý človek... Keď teraz aj do mesta chodím, tak skoro vždy večer..
@tunidlo vlasy nosila v cope, takom nejakom ako sumo zápasníci, biela, úplne biela tvár, na ružovo narúžované pery, ale úplne nahrubo až pod nos a bradu, modré očné tiene tiež navysoko, nosila tašku na kolieksach, oblečená v čiernom a veľmi sa ľúbila hádať, nesmelo sa na ňu ani pozrieť (resp. tak aby si to ona nevšimla), nieto sa ešte zasmiať lebo by sa začala hádať a kričať a nadávať...
to som si myslela, že je po Nitre dosť známa a ako tu vidím, tak nielen po Nitre
No, táto pani už nežije. Asi skočila pod auto, alebo ju nejaký debil len tak zrazil...tiež som počula, že ju znásilnili. Možno sa z toho zbláznila a možno nie. Nikdy som sa s ňou nerozprávala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chýry sú rôzne... niekto tvrdí, že scvokla po tom, čo jej mama zomrela, niekto zas niečo iné...
suseda s ňou robila v práčovni, keď bola ešte "normálna" a vraj sa jej to v hlave pomiešalo preto, lebo jej muž bol hazardný hráč a keď nemal peniaze, tak dával "do banku" ju, ale čo je na tom pravdy, netuším...
a do reči by som sa s ňou rozhodne nedávala, lebo viem, že sa rada háda
počula som to čo @1 ale neviem či je na tom niečo pravdy
@ohavnost dakujem,za radu, nedam sa s nou do reči, ale je mi jej strasne luto.. ktovie, kde je pravda no..
to som si myslela, že je po Nitre dosť známa a ako tu vidím, tak nielen po Nitre