?? ja nechápem tej otázke akože keď máme na škole aj 8ročný gympel aj 4roč.?? tak my sa s 8roč. gymplom ani moc nemame sancu bavit kedze su v inej budove
do piče to je riadne elitárstvo nech je aj z harwardu ak je to kokot tak je to kokot hádam nebudem niekoho nemať rád že chodí na 8 ročné ach gymnazisti....
Ja som bola na 8-ročnom a príde mi úplne smiešne, že by niekto z nášho 4-ročného (alebo aj 5-ročného) mal voči nám prechovávať akékoľvek vyhranené pocity
Tiež som z 8-ročného, so štvrtákmi sme mali v maturitnom ročníku spoločné semináre a vychádzali sme úplne v pohode... vôbec nemám pocit, že by sme sa nemali radi... naopak, našla som si tam fajn kamarátov.
v triede mám dvoch prestúpilcov z osemročného ... okrem toho, že sú trochu divní a otravní, sú normálni a neprechovávam voči nim žiaden presnejšie definovaný cit, takže
nejde o to, že by ti ludia, s ktorymi mam aj seminare, boli v niečom ini.. normalne sa s nimi bavim, a nič proti nim nemam
mne vadia skor tie male decka, ktore su drze, do každeho vražaju, no idu mi na nervy, niekedy si pripadam ešte stale ako na zakladke a už viackrat sme so spolužiačkami rozoberali ako by to bolo na inej strednej kde by neboli tak decka
@mm47 čudoval by si sa.........naša ,,paralelka" zo štvorročného bola ,,najlepšia trieda na škole" a my sme boli ,,najhoršia"........a to sme počúvali 4 roky.......
ale boli tam fajn ľudia, som rada, že sme mali spolu semináre
ale mohla by som, čiže Miruškinu triedu som mala celkom rada, terajšiu oktávu- no z jedného zvláštneho dôvodu tam nemám rada jednu babu a vďaka tomu u mňa padá celá trieda (hoci vyzerajú byť fajn) a normálni, maturantské triedy:
A- chalanská trieda, čiže mi nevadia
B- vôbec mi nie sú sympatickí, mám tam až 1 kamaráta a jednu babu, ku ktorej prechovávam veľmi nejasné city
C- nemám ich rada, a keď máme s nimi seminár, tak sa so spolužiačkami na nich smejeme hoci tam mám kamošku, ale nejako...
mladších nepoznám a neriešim
yop, vyjadrila som sa aj k tomu, čo som nemala, ale to som chcela
a nás ako blgv všetci podceňujú (profesori aj študenti) a navyše na nás serú, no neľúb to tam "najhoršia" trieda.... hlavne najšibnutejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale ak mám škatuľkovať, tak poviem, že ľudia z 8-ročného gympla sú jednoducho úžasní, majú nejaké to svoje čaro
Vo všeobecnosti mi prekážajú menej ako tí zo štvorročného.
Teraz sa nemam mat rada ?
mne vadia skor tie male decka, ktore su drze, do každeho vražaju, no idu mi na nervy, niekedy si pripadam ešte stale ako na zakladke a už viackrat sme so spolužiačkami rozoberali ako by to bolo na inej strednej kde by neboli tak decka
moj nazor
ale boli tam fajn ľudia, som rada, že sme mali spolu semináre
ach to boli casy
každopádne som z 8 ročného, podte do mna! Ukameňujte ma! Juchúúú!
Este aj delit sa na horsich , lepsich medzi sebou ... nech im nejebe.
A- chalanská trieda, čiže mi nevadia
B- vôbec mi nie sú sympatickí, mám tam až 1 kamaráta a jednu babu, ku ktorej prechovávam veľmi nejasné city
C- nemám ich rada, a keď máme s nimi seminár, tak sa so spolužiačkami na nich smejeme hoci tam mám kamošku, ale nejako...
mladších nepoznám a neriešim
yop, vyjadrila som sa aj k tomu, čo som nemala, ale to som chcela
a nás ako blgv všetci podceňujú (profesori aj študenti) a navyše na nás serú, no neľúb to tam "najhoršia" trieda.... hlavne najšibnutejšia
kokoz, len si uz neviem vybavit kto je v akej triede a koho z terajsej oktavy nemas rada?