ako je to napr. na katedre ekonómie alebo katedre ekonomiky a manažmentu podniku s jazykmi??? to si môžem vybrať v akom jazyku chcem mať predmet alebo sú niektoré predmety povinné v cudzom jazyku???...dikes
a co na nu vravis??? lutujes alebo si naopak velmi spokojna?? ja by som si tam tiez chcela poslat prihlasku ale zvazujem este SPU v Nitre fakultu ekonomiky a manazmentu
SPU kedže je poľnohospodárska univerzita, tak sa priprav, že budeš mať aj nejaký predmet o stromoch a podobných trapošinách a ešte z toho aj skúšku mať kamarátka tam chodí a na toto tak nadávala, že má skúšku z byliniek a neviem čoho a študuje ekonomiku a manažment
@dominika0909 tak to je inak dost od veci....ale tak bylinky sa daju prezit este....pokial mi tam nezabiju aj nejake latinske nazvy a podobne blbosti...lebo to mi bude uplne ze nanic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
SPU kedže je poľnohospodárska univerzita, tak sa priprav, že budeš mať aj nejaký predmet o stromoch a podobných trapošinách a ešte z toho aj skúšku mať kamarátka tam chodí a na toto tak nadávala, že má skúšku z byliniek a neviem čoho a študuje ekonomiku a manažment
no neviem či to netreba vedieť aj po latinsky, všetko možné, konáriky musela vedieť rozoznať a tak ..podľa mňa je to celé odveci