Čo tak pohoda az sa cudujem ze ste sa nikto nezmienili o pohode.Pre mna je to ako iny svet,ked prejdem branou a na ruke mam uz naramok akoby som sa telportoval na inu planetu kde sa maju vsetci radi bavia sa a stale tam hra dobra hudba(proste sci-fi).
no ja by som na pohodu mal ist, stredu sa uvidi. Kamaratov kolega tam robi ozvucenie. Uz 2listky zadara dostal, a snazi sa ich vybavit aj mne. No som zvedavy, ak ano tak tam nebuem chybat
hm..pohodaa. podla man tam ento rok neni nikto taky wyznamny ...aj ked akoze mam malo rokow jaa ked som u babkys w n na druhom konci mesta tu pohodu pocujem
Pohoda sa uz chista vidim z okna priamo na letisko uz su niektore stany postavane ... dufam ze tento rok to bude dobre ako po minule ...uz aby bol piatok a isla som si stan postavit aj ja
Teším sa jak malá...prvá pohoda...a ešte aj s mojou najobľúbenejšou osôbkou heh.. Dúfam že tá atmosféra tam bude taká ako po minulé roky (čo som počula)...alebo aj lepšia...
No tak ešte len tak do vzduchu (asi) zaželám všetkým kapelkám nech sa im ich vystúpenie vydarí tk, ako si to želajú..a všetkým ľudom nech si Pohodu poriadne užijú a nech je to podľa ich predstáv A sebe zaželám..alebo sebe radšej nič
Takze piatok o dvanastej odchadzame s TT. Uz sa neviem dockat
To mischulqa, no mne staci ze je tam kompletna zostava WU TANG , pretoze slovensko maju zaradene v ramci celoeuropskeho turne, na takeho METHODMANA sa neviem dockat
Webino realizovat stretko je myslim viacmenej zbytocne. Kebyze tam ide niekto koho na tomto fore povazujem za kamarta ci spriaznenu dusu, tak hej stretol by som sa s nim (to plati pre ludi tommyhot, majlos atd atd)
Ale takto ma to stretko nejak nelaka Ale ked ma tam spoznate a stretnete kludne mozte
tento rok na pohode program nic moc, ale ta atmosfera, ludia a to vsetko.. neopiiisatelne dobre tento rok si idem zarobit a pritom sa aj zabavim..no nechod tam!! tesim sa na Vas.
DPC aj ja som tam mohol byt aj s babou len problem je v tom ze ma matka nepustia to ma dost derie ( ze ma s cudzimi ludmi nikde nepusti ...............jebat na nu vsak aj sa raz odstahujem
Veru veru uz je po pohode.Aj ja som na wu tangu kapal ale nie na celom mali to akosi divne iozvucene ale inac pecka a air ty ma teda sklemali a basamenbt?boha jeho som sa na tom vyskakal viac ja k na pare
No na wu tangu neviem ako z ozvuceni, ja som tam bol hodku pre tym a som bol uplne pri plote, ku koncu sa mi podarilo ist za podium, kamarat mi pozical ruzove stuff pasky tak som si zo setkymi podal ruku Normalne som nemohol zaspat.
A teda od toho basementa som ocakaval menej. Ale taku sou tam spravili ze to az pekne nebolo. Z obidvoch tychto koncertov som isiel zo svalovicou
Tie velke cernosky nemali chybu
Este sa chystam bud hip hop fest, a potom si este musim vybrat medzi duchonkou alebo ruzinou, ale skor ta duchonka
2 Kamili0: ja som isla na wu tang kvoli 2 ludom... a bavila som sa na ludoch atm celkom...a namiesto wu tang sme kricali sem-tam nejake jedla...a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no ja by som na pohodu mal ist, stredu sa uvidi. Kamaratov kolega tam robi ozvucenie. Uz 2listky zadara dostal, a snazi sa ich vybavit aj mne. No som zvedavy, ak ano tak tam nebuem chybat
poradne sa opijeme
Chcel by som ist, no...
velmi to uz nezalezi odomna
Ale možno by som aj išiel. Uvidím...
Keď už šiesty festival toto leto. A je to fakt moc.
Teším sa jak malá...prvá pohoda...a ešte aj s mojou najobľúbenejšou osôbkou heh.. Dúfam že tá atmosféra tam bude taká ako po minulé roky (čo som počula)...alebo aj lepšia...
No tak ešte len tak do vzduchu (asi) zaželám všetkým kapelkám nech sa im ich vystúpenie vydarí tk, ako si to želajú..a všetkým ľudom nech si Pohodu poriadne užijú a nech je to podľa ich predstáv A sebe zaželám..alebo sebe radšej nič
ja tesim na tatabojs a paru a air...a basement
a este na diskusiu:"Ja som uchyl? Ty si uchyl!"
Takze piatok o dvanastej odchadzame s TT. Uz sa neviem dockat
To mischulqa, no mne staci ze je tam kompletna zostava WU TANG , pretoze slovensko maju zaradene v ramci celoeuropskeho turne, na takeho METHODMANA sa neviem dockat
A kto pojde do nay tanečného domu FM?Super House až do rana mimo iného?
Ale takto ma to stretko nejak nelaka Ale ked ma tam spoznate a stretnete kludne mozte
uz sa tesim na tu atmosku...
my ideme uz dnes vecer...tak Do pohodyyy
Welcome to Trenchtown!!
WU TANG nemal najmensiu chybu, uplne paradna show. 100 percentny festival.
ale inac pohoda super
A teda od toho basementa som ocakaval menej. Ale taku sou tam spravili ze to az pekne nebolo. Z obidvoch tychto koncertov som isiel zo svalovicou
Tie velke cernosky nemali chybu
Este sa chystam bud hip hop fest, a potom si este musim vybrat medzi duchonkou alebo ruzinou, ale skor ta duchonka
Pohoda, ale bola uplne skvela
jakze sme neboli na wutangu??
sak hip hopperi najvacsi D