uz je to fakt nexutne ako jeden o druhom hovori...."on(a) ma take dobre srdiecko" nevem ci xapete naco narazam...je to strasne pokritecke....ludia sa ani nepoznaju ale tvrdia to...alebo len preto ze sa nexcu ranit tak to zapotia aj ked sa da povedat vela
Ale nie teraz vazne jasne je to dost sladucke a pateticke ale co uz ludia su uz raz taki ked si zoberies aj napr. Prepac .. hovori sa to casto zo zvyku , nehovorim ze obcas ti niekto nepovie pekne oddusevnene prepac...ale fakt milujem ked to cakam a niekto zahuci "sorry"..preto uz necakam nic
Ksiksa: no to mas tak aj s otazkou ako sa mas....aj to sa ludia pyatju len tak zo zdvorilosti...nikoho nezaujima ako sa naozaj mas....ked napr. poves ze sa mas fajn...nikto sa ta nespyta preco..az ked poves ze na nic tak sa v tom zacnu rypat
crack princess:no presne!!je to tak!!a to vecsinou sa ma ludia pytaju na pokeci,niekedy mi to leze na nervy a velmi!!!a preto radsej odpovedam vzdy fajn aj ked mi neni fajn...bo sa mi nechce rozoberat moja situacia..
Jasne ..vela veci je proste len tak, to prepac somuviedla ako priklad ze niekedy to mozno ani nieje tak myslene a predsa je to zo zvyku ..ono je to dost diskutabilne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale nie teraz vazne jasne je to dost sladucke a pateticke ale co uz ludia su uz raz taki ked si zoberies aj napr. Prepac .. hovori sa to casto zo zvyku , nehovorim ze obcas ti niekto nepovie pekne oddusevnene prepac...ale fakt milujem ked to cakam a niekto zahuci "sorry"..preto uz necakam nic
Jasne ..vela veci je proste len tak, to prepac somuviedla ako priklad ze niekedy to mozno ani nieje tak myslene a predsa je to zo zvyku ..ono je to dost diskutabilne