aj ked takych ludi moc neni ale ja mam k ludovej hudbe veelmo dobry vztah.. ked sa uz tomu venujem zo 10 rokov ta by sa aj patrilo ja mam rada nasu ludovu taku klasicku a nie dychovku ani country ani take... hmm asi tak.
hram - teda hrala som na flautu ale to len tak pomimo.. a tancujem ... jj podpolanie a horehron mam najradsej.. este aj vazec je fajn alebo zemplin taky vesely... ty hras alebo tancujes???
chichi ale ne vis talen je len mala cast uspechu....ved jasne ze ked som zacinal som nehral ako rinald a kde to tancujes v marine??a bo v polane??alebo nekde inde??
nooo rok som bola v polane ale chrbat dako nepocuval tak som musela ist het aaale tento rok sa tam chystam zas (mna sa tak rychlo nezbavia alebo do mariny...este neviem sak casu dost aaa teraz momentalne som v zuske sme tam 3 co uz vekom pomaly dobiehame ucitelky...
aha...tak to je fajn ja som cel ist skusit na konkurz do polany ale tak nechal som to tak ...nejak sa mi tam nece...a kolko mas rockov ak sa mozem sp.vis bo nektore zeny to nemaju radi...
Brrr a z coho si usudil ze mam viac??? tak to je super ak na ludi posobim ako 30rocna teta tak vdaka ... aaa som v mesta teda skoro ale blizsie nepoviem...mam zakazanee
noooo mozno nemyslel ale vyznelo to tak ....to ti rodicia nehovorili ze nemas brat cukriky od cudzich ludi na ulici a hovorit im kde byvas??? taak pre to
tu sa to zmenilo na diskusiu 2 ludi a ked uz ste spominali horehron..tak tu som...PRAVA HOREHRONKA hehe...jj ĽH je krasna a inak vedeli ste, ze skoro vsetky ludove pesnicky su o sexe??? ja ich poznam peknu kopku, kedze som bola clenkou suboru 9 rokov...
mam veľmi rád ľudovú hudbu dokonca mam aj malú harmoniku no nevim na nej hrat nauci ma naj hrat nauci ma na nej nekdo hrat ak by sa nekdo nasiel tak nech sa prilasi na azet luter20 prosim strasne sa kcem naucit hrat bo spievat viem akeby aj hrat tak to by bolo velmo dobre
Pre tych ktory maju radi ludovu hudbu, alebo by o nej chcely vediet viac ---> www.videorohal.com -> stranka kde si mozte prezerat albumy alebo pocuvat ukazky.....
nech zije nas folklor!! to na taku hudbu sa clovek tak vytancuje ze po 2 poesnickach nevladze... zabavy na dedinach, ta to je haluuuuuz (( hlavne ti podnapiti co nas balili... a potom ta nasa polka... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
lebo dychovku moc nemusim, ale take folk,country sa uz daju...
typek-tuc tuc tutututu tuctuc no typicke ludovky!
Lebo na pohyblivý terč sa ťažšie strieľa