Viete na našu ľudovú hudbu tancovať? Vyhľadávate alebo sa vyhýbate akciám kde hrajú? Poznáte ľudovky? Púšťate si ľudovky ? Ktoré sa vám najviac páčia ( východ, moravanky , stredoslovenské, goralské ) ? Len tak zo zvedavosti že ako mladí ľudia vnímajú n
Mám rada ľudovky a tancujem na na nich no nie nejak specialne ale co to zatancujem a najlespie v alko stave a tie vychodnarske asi najviac,kedze som odtialto.......
Ľudovky sú super a hlavne v takom punk prevedení mojej sestry Tancujem na všetko, takže áno, aj na ľudovky Najviac poznám stredoslovenské, ale páčia sa mi všetky
Ja ľudovky milujem spievať, tancovať a najlepšie je ich hrať .. tiež máme podnik kde každý piatok a sobotu hrajú , a celkovo asi polovica mojich známych je v nejakej kapele ľudovej a v tom podniku hrávajú.. takže ja som už preľudovkovaná .. ale život je s ľudovkami krajší ako s inými tvrdými štýlmi. a nemám rada ľudí, ktorí ťa odsudzujú za to že máš rád práve takúto hudbu.. je to hlavne zábavné a odreaguješ sa .. no a ked sa pridá alkohol .. ani nevravím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takúto hudbu nepočúvam ale nevadí mi (teda pokiaľ nie je v podaní mojej babky
nejaké určite poznám a tancovať neviem