Dnes keď som sa vracial z nudnej školy tak na stanici v Poprade ako tak čakám na bus do svitu v húfe ľudí sa ku mne priplazí žena. Vyzerala príšerne.Asi nevedela rozprávaťhanú vetrovku, zúbožený výraz na tvári a v ruke držala papier s nápisom:
A preto je nenosim penazenku a mam len tak po vreckach peniaze. co je aj vyhoda aj nevyhoda ak ich zabudnem vo vreckach. potom si to mam prinesie.
nedvaj nikomu prachy. clvoek si musi vsetko zasluzit a vyboojovat. darmozracov nikto nepodporuje apochybujem, ze ju dakto tyral. ak ano tak by bola dakde ulozena a oni by jej ako taku pomoc dali. aby sa postavila na vlastne nohy. podla mna to bola len daka bezdomovkina.
Chyba je v systéme, za socializmu žiadni žobráci neboli ani týranie žien nebolo a nikto to nemohol zneužívať.
Ja nedávam nič na žiadne nadácie ani podobné veci, v živote by som si nekúpil Nota Bene a žiadnemu bezdomovcovi by som nič nedal. To je iba udržovanie stability skur*eného kapitalizmu, aby sa celkom nezrútil. Nehovoriac o tom, že minimálne polovica peňazí na "humánne" účely ide v skutočnosti niekde úplne inde...
Amfarel...neviem ci myslis tu co ja Ale ak ano... beha po kamennom a stale vykrikuje"na jedlooo" a ked jej niekto nechce dat tak na neho pluje alebo ho kopne
No neprijemne..ale urcite by som sa ani aj nedavala an taketo vytahovanie penazenky vzdy radsej odstupim a potom jej alebo im prispejem..ale vazne ako hento sa urcite nerobi..uz nechapem naozaj tych ludi
ja peniaze nedavam...skor si kupim notabene,alebo najviac prispievam na detsku onkologiu... a aspon mam istotu ze davam peniaze niekomu,kto ri ich zasluzi...lebo ak je bezdomovec,moze si za to niekedy aj sam,ale ak vidim ze sa snazi robit nieco pre to aby sa mal aspon trosku lepsie tak nevaham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nedvaj nikomu prachy. clvoek si musi vsetko zasluzit a vyboojovat. darmozracov nikto nepodporuje apochybujem, ze ju dakto tyral. ak ano tak by bola dakde ulozena a oni by jej ako taku pomoc dali. aby sa postavila na vlastne nohy. podla mna to bola len daka bezdomovkina.
ale je to smutne to ano co sa deje
každy jeden ma svoje stanovisko, vždy robi to isté, rovnako sa tvári a používa dookola tri vety typu pomozte mi...
aaaaale
neda mi no musim vam sem hodit linky na dve videa... chcem sa s vami podeliť o košickú hviezdu Števka.... takže vás prosím, vážne si to pozrite
Tashi ..kamos ho raz stretol v prahe na eskalatoroch ...normal cumel na neho ako na ufo...v KE sme uz na neho zvyknuty ale toto
Ked som citala tie komenty tam na youtube mala som dost.
Vies preco to robia, asi nejamu vlastne peniaze.
A ked ich pritom chyti policia tak nvm mozu zaplatiti pokutu za to ze sa vydavaju za toho kto niesu
ta stale behala s takym kartonoma potom bola v telke a prisla za mnou a strngala s krabičkou že nech jej dam peniaze a hovorim : ejha celebrita!
a ona zrazu
ti jednu jebnem sa posereš
jaky rehot som pustila
a o pol roka som sedela pri divadle sama na schododch a prisla ze ci nedam nejake lova.....sa vam priznam ze som jej dala 20 korun
Ja nedávam nič na žiadne nadácie ani podobné veci, v živote by som si nekúpil Nota Bene a žiadnemu bezdomovcovi by som nič nedal. To je iba udržovanie stability skur*eného kapitalizmu, aby sa celkom nezrútil. Nehovoriac o tom, že minimálne polovica peňazí na "humánne" účely ide v skutočnosti niekde úplne inde...
a pamatam sa ze aj tu v BA bola na kamennom nejaka zena, co hucala na cele namestie, a vraj to bola vystudovana biologicka
a som Amrafel nie Amfarel