a to su co za luky? lebo nie je luk ako luk? ( dakedy zamladi som sa kamaratil dost so spoluziakom, co sa (aj) tomu venuje, aj teraz ale je v zahranici, tak len na fotkach vidim, )
@lenusk175 - no presnejsie 3 luky, 2 kuse ,vzduchovku, plynovu pistol a brat zo sestrou chodia na šerm takze niake mece, dýky a obojstrannu sekeru...nas keby prepadli..chudaci
@frevula no mal som osmansky luk musel som ho predat a ked som zohnal peniaze tak som si kupil novy a ten sa mi este v ten den zlomil v tom momente to malo umna uz nedvoveru ale mam doma este original natepnik aj nejake tradicne šipy... a nevitahuj sa ja mam doma kusu, 22lr , vzduchovku musketu a aj plynovu pistol a tiez mam nejaky ten mec a aj kord
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» mojs-luky.blog.cz/rubrika/zaklady...
@matwejo -mame 2 olympijske a 1 madarsky
@lenusk175 - no presnejsie 3 luky, 2 kuse ,vzduchovku, plynovu pistol a brat zo sestrou chodia na šerm takze niake mece, dýky a obojstrannu sekeru...nas keby prepadli..chudaci