no fakt zajdi do lekarne alebo zmeň šampón, alebo si vlasy zlej žihľavovým odvarom, alebo nejakú kvalitnú vlasovú vodu, ako dneska z lupinami nieje taky problem
Najskor si prever, či nejde o nejaku kožnu chorobu alebo ekzém. Najlepšie ti to preverí odborník. Ak máš neustále lupiny a drobné opadávanie šupieniek, je to sposobené nadmernou tvorbou vitaminu D3, a viem ze je to velmi neprijemné. Najlepšie su šampony z olivoveho oleja, optimalne vyzivuju pokožku a udrzuju ju stabilne vlhku.
nahdou, H&S pouzivam uz dost dlho na to, aby som ohla povedat, ze ziadne lupiny sa mi nevratili. skus HS, mozno ti pomoze, a ked si budes zmyvat poslednu "varku" samponu, tak daj studenu vodu na to
Samotne sampony mozu, ale nemusia odstranit lupiny z tela. Ale ... specialne kondicionery ano. Pouzi sapon + taku vodicku balzam v lekarnach ktory by mal odstranovat lupiny. A zasa je dost dolezity faktor, ako casto si zmyvas hlavu. Ak raz za tyzden tak neviem podla mna aspon dva krat za tyzden keby si si tak nou problem a v tedy zistis ci ti prospieva alebo nie. Inforum sa v lekarnach o tych pripravkoch.
mno ten H&S je podľa mňa dosť na piču lebo mne to vytvorilo oveľa väčšie množstvo lupín a zhoršilo totálne.. doteraz mám Kvôli tomu šampónu problémy :S
tiež som mal problém s lupinami vždy sa mi ich nejakým šamponom podarilo odstrániť ale potom prestal učinkovať. Potom sa mi dostala do rúk taka vodička proti lupinám ktoru som kúpil v kaderrníctve a lupiny do 3 dni zmizli. Pri prvom použití som myslel že je to kyselina lebo to hrozne pálilo ale každým ďalším použitím to ustupilo. Nevyhodou je že asi po mesiaci po skončení použivania sa lupiny vrátia takže ju používam už asi 8 rokov a šampon može byť aj najlacnejší z drogerie a všetko je OK. Nemozem napisat značku aby to nebola reklama aj keď firma čo to dovažala na SK už asi skrachovala a produkt sa stale da kupiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
No teda, aj ja som mal problem, ale mama doniesla z lekarne taku dobru vec, a uz nemam
ja som nikdy nemala lupiny ale mastní vlasy bléé
dovtedy to zistis aj sama
a volat jej nebudem kvoli samponu (ci co to bolo, tusim ze nie sampon, nejaka hlupsot)
ja neviem..ja nejaky extra problem s tym nemam takze neviem
ale hlavne zas neskusaj setko,co ti prijde pod ruku,mozno to mas aj z toho...