Ahojte, poraďte mi prosim nejaký šampón na lupiny :/ neviem sa ich zbaviť.. A to som používala už sampony rôznych značiek, dávala si na pokožku hlavy kokosový olej cez noc a nič nepomohlo
konopný šampón je dobrý, ale poradím ti určite niečo, čo ti neporadia v lekárni. škoda že si tuto otazku nepoložila v lete. napr. nepoužívaj šampón, ale ak máš repík (bylina), tak si z toho sprav odvar. niekto to cez leto zbiera... robí dobre. sprav si odvar, a v tom si máčaj vlasy, resp, prikladaj vreckovkou mnohokrát na hlavovú pokožku na problematické miesta. túto procedúru rob každý den, a každý den si sprav nový odvar. ak mas alergiu na niektoré jedlá (korenisté, ostre, pálivé, a pod) obmedz ich. uvidíš že sa ti polepší, a ony zmiznu.
za mna eucerin, priatel mal problemy roky s lupinami a svrbenim pokozky hlavy, vyskusal kadeco mozne od kaderniciek aj z lekarne a nakoniec mu eucerin pomohol. poradila som ho aj kamaratovi a nevie si ho vynachvalit.
Aj ked treba vyberať aj podľa typu pokožky, či máš skôr mastnejšiu a lupiny sa držia vo vlasoch, alebo suchú a lupiny sa z nej sypú. A k lupinám vraj prispieva aj nadmerný stres a zlé stravovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo este Ducray
» www.naturprodukt.sk/eshop/detail-pr...
A kokosový olej by som na toto určite nepoužívala, lebo ten pri dlhodobejšom užívaní vysušuje. Skús iný olejovej, arganový alebo tak .
» www.amddrogeria.sk/joanna-samp-300...