zjavne vas bolo vela na pochybach ci sa rozist alebo nie, pre rozne dovody. Zaujimalo by ma ci to niekto aj s odstupom casu nakoniec lutuje a povazuje ten krok za velku chybu?
našťastie som nezažila veľa rozchodov a našťastie ani jeden neľutujem. Teda jeden. Ale ten pravdepodobne nespadá do roviny rozchodov, ktoré máš na mysli
Asi ako lycanfr3ak píše najviac ľutuješ to keď ťa odkopne opačná strana a pýtaš sa prečo? Ak si rozhodnutý kopnuť niekoho ty tak môžeš počkať a dávať mu šance na zmenu dovtedy kým sa ti zhnusí a potom ho už poľahky kopneš do zadku.
nelutujem rozchod ale to, ze som prijala pozvanie na rande a potom som len rozmyslala, ako a kedy sa rozidem, lebo od zaciatku som mala pochybnosti a vravela som si, ze prestanem byt fajnova.
nelutujem nic. zivot je prilis kratky, aby som ho travila s nespravnym clovekom. s niektorymi si parkrat do roka napisem na fcb, ale nijak zvlast ma nezaujimaju.
lutoval som ten prvy rozchod, ktory prisiel z mojej strany, ale len preto, ze som sa neuspesne snazil o dalsi a ten nevysiel, v coho vysledku som bol dlhu dobu sam. ale v zasade som nemal dovod to lutovat a ani nemam.
Ne nelutujem , i ked som kopacky dostala ja a drzalo ma to este rok aj pol , ale dnes s usmevom vravim ze to bola super prilezitost zmenit sa k lepsiemu
hm, to je ťažká otázka ... ľutovať čo presne? pretože sú to dve odlišné cesty ...
ľutujem niektoré veci, teraz to vidím trochu inak, zmenil som sa ... ale či ľutujem že už nie som s ňou? nie, bez tohto procesu by som sa nikdy nedozvedel o nej tolko ako som sa dozvedel, nikdy by som nezistil že sa k sebe v skutočnosti nehodíme ... že má úplne iné hodnoty a úplne inak to celé vníma, že ak si porovnám intenzitou jej lásku a moju tak je medzi nimi hlboká priepasť čo sa týkalo posledných mesiacov nášho vzťahu...
neľutujem a nikdy ani nebudem že už s ňou nie som, takto je to lepšie, mrzí ma len že som videl celé tie roky niečo iné ... a aj keď mi je teraz nafigu samému, je to hrozné, ale čo narobím, nič sa nedá robiť
vo vsetkych troch pripadoch to bol spravny krok, cim viac casu preslo, tym cistejsie to vidim. bohuzial, pomerne dlhu domu po rozchode som si to nejak nevedela uvedomit prave kvoli citom, ktore som k dotycnym prechovavala. Ale bud to bolo tak, ze sme boli osobnostne natolko odlisni, ze sme si zbytocne ublizovali a ten vztah all in all bol viac negativny ako pozitivny, alebo to bola situacia kedy som si uvedomila, ze ak to takto bude pokracovat tak si velmi velmi ublizim a cuvla som...
aj hej, ale bohuzial, uz to nezmenime. ale tazko povedat, co by bolo keby sme spolu, ako by to fungovalo a ci vobec. pretoze povacsine to boli dovody typu dialka, a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale aj tak ľutujem hlavne ten posledný rozchod, aj keď sa so mnou rozišla ona....
ľutujem niektoré veci, teraz to vidím trochu inak, zmenil som sa ... ale či ľutujem že už nie som s ňou? nie, bez tohto procesu by som sa nikdy nedozvedel o nej tolko ako som sa dozvedel, nikdy by som nezistil že sa k sebe v skutočnosti nehodíme ... že má úplne iné hodnoty a úplne inak to celé vníma, že ak si porovnám intenzitou jej lásku a moju tak je medzi nimi hlboká priepasť čo sa týkalo posledných mesiacov nášho vzťahu...
neľutujem a nikdy ani nebudem že už s ňou nie som, takto je to lepšie, mrzí ma len že som videl celé tie roky niečo iné ... a aj keď mi je teraz nafigu samému, je to hrozné, ale čo narobím, nič sa nedá robiť
bo som ľúbila.
teraz som už zmierená.