Ako ho dojebali?...hmm...elán som videl asi 2 minúty lebo asi stále rád neveriacky krútim hlavou nad tým čo sa v telke dá vyprodukovať...a nikdy nepochopím ako je možné že rozboril má takú dlhú životnosť...
Elán som nevidela, ale na Lyrics sme to cez víkend náhodou prepli a keď to skončilo, až nám bolo ľúto, lebo sa na tom dobre smialo (a teraz nehodnotím kvalitu nápadu ani spracovania, ale skôr tých súťažiacich )
lyrics som videla a bolo fajn zistiť ako kto pozna piesne u nas doma... a je to vesele a moderator sa podla mna hodi lebo hodne pomoze sutaziacim, ked spievaju a s tremou.
lepšie ako milionar s Malachovskou odkedy tam je nepozerám
Ako zaujimave, ze kazdy tvrdi, ze to je blbost, pricom to ma taku velku sledovanost. (Teda aspon predpokladam, ked furt vymyslia nejaku novu hudobnu, hm, nazvem to "show").
podľa mňa šou:Elán je výborná.Aj Rozboril je na správnom mieste.Ale strašne sa mi nepáči vystupovanie,Ráža.Chová sa ako keby bol Boh.keby nemusel,ani jazykom sa mu už nechce pohnúť.A hlas má vysoký,to je pravda,ale čo z toho,keď vlastne v tých výškach je to už iba škrek...narozdiel od Tých súťažiacich,,majú pekné,príjemné hlasi,a v Ich podaní sú fakt Jeho piesne počúvatelnejšie...A nepáči sa mi,,že na Martina Krausa ušili búdu..Dali Ho do prvého kola,len aby Ho ukázali,že sa poklonil,a prihlásil do súťaže,aj keď už má aj bez toho meno spevák,tak zrazu Im sa najmenej hodí...hm...Ráž by tam mal tiež naostro zaspievať,ale nie na playback,ako to väčšinou každy profík" robí,ale na ostro,nech sa ukáže,ako ladí....
ja viem,že je svojsky..ale to robia tie Jeho,peniaze.Cíti sa už mezávisly,a má všetkého dosť,a chová sa ako najlepši,a ževraj nemá konkurenciu ..pritom to tak nieje...keď je tenor,tak nech zaspieva čisto..ale to je len škrek!v tých výškach.Spev v jeho počiatku nevznikol na to,alebo preto,že sa niekomu páčil skrek...ale preto,že niekto vyludzoval pekný,prijemný hlas.mám pocit,že u Nás na Slovensku sa umelo pretláča určitý štýl...a ľuďia nemajú možnosť výberu.Veď aj na Superstar to bolo rovnaké,bol som na oboch kástyngoch..len anglické,a rokové,škrekľavé hlasy pretláčajú...Presne ako raz hovoril Mojsej..Na Slovensku je pár osôs,spočítaš na prstoch jadnej ruky,ktorý rozhodujú,čo sa bude hrať,...ale mám rád tú súťaž,a všetko čo sa týka spevu...
Ak to pozeravas poriadne, tak ti urcite neuniklo priznanie sa V.PATEJDLA, ze na koncertoch sa zamerne podladuju o poltonu, aby sa im lepsie spievalo. Mna to vobec neprekvapilo. Vedel som to uz davno, lebo niektora TV uz ich koncert davala, alebo skor koncert V.PATEJDLA. Vzal som si vtedy gitaru a nejako mi to nesedelo. Aj spievanie o poltonu sa mi zdalo nejake unavene. Mne sa to nepaci.
Ak budes mat moznost pozriet si zivotopisny film o BEACH BOYS, tak si ho pozri. Ich otec chcel ich nahravku posunut naopak vyssie, aby posobili mladistvejsimi hlasmi. Takze tvoj nazor si o tom vytvor sam ...
pol tóna,to nie je veľa...aj tak je to vysoko...a škrekľavé...ináč,Tý speváci ktorých vybrali sú výborný,a niektorý fakt FEŠI...A Patejdl je dobrí,rozumný porodca,a zdá sa veľmi ľudský človek.no..asi nemám čo také momentálne napísať,jeto dobre,aké to je...
Ahoj.-ináč v Karlovom Gottovom prejave piesne, bola Elánovská pieseň nádherná.....doslovne..úplne iná..príjemná,pohládzajúca...bolo to príjemné počuť normálny...čistý hlas...zdravý hlas...také hlasy by sa maľi dostávať do popredia..ale na Slovensku sa to uberá smerom...uznávať Tých,,ktorí buď repujú..alebo dá sa povedať..rozprávajú.....alebo škriekajú...no,,,snáď sa budeme časom trošku pozerať na pravé hodnoty spievania,,aj keď nehovorím že Ráž len škrieka....niektoré piesne aj v Jeho podaní sú pekné...ja mysľím tak celkovo,,a možno aj Habera v SHS,len preto uprednostňoval choré,chrapľavé hlasy,,lebo On má hlas čistý,zdravý,,a bál sa v pusťiť do obehu rovnako zdravý,čistý hlas....ale ináč,Haberu uznávam medzi naj....na Slovensku..a možno môžem povedať že je u Nás málo docenený....
no tak elan je elan malo vyssiu sledovanost kvoli tomu, ze top sledovalo vela ludi v strednom veku, ktori si na to pamatali zo svojich detskych cias a ich deti to museli pozerat tiez, ak je doma len 1 televizor..
a lyrics ma taku mizernu sledovanost, lebno je to strasne zostrihane..
na natacani bolo fakt super a dost sme sa tam nasmiali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no a lyrics som nevidel, ale myslim ze to ma zaujimavy napad
a elan... noo 3 hodiny pozerat na arogantneho raza spolu s balazom... to fakt nemusim... hoci pesnicky mam rada, ale cloveka to aj tak odpudi...
a koniec koncom je to sama komercia
medialni odbornici vsetci...
ked vas to nazaujima, tak tu nepiste, vsak logika ze sa tu ludia idu baviit presne ti, ktorych to bavi
lepšie ako milionar s Malachovskou odkedy tam je nepozerám
Ano, podoba sa to na SUPERSTAR...
Koho ako moderatora by si tam radsej videla ty?
Spravna pripomienka.
Pokial ide o zabavanie sa na sutaziacich suhlasim s tebou, no mna falosny spev rusi.
V tejto sutazi nie je podmienkou vediet spievat, ale vediet doplnit chybajuce slova textu piesni.
Ani MOJSEJOVCOV akoze vacsina nesledovala, ale vacsina vedela ze o com to bolo ...
A co si myslis, MOJSEJOVCI pozeraju obe?
Raz je taky preto, lebo je to jeho styl prejavu.
Aj R. MULLER je taky svojsky...
Ak to pozeravas poriadne, tak ti urcite neuniklo priznanie sa V.PATEJDLA, ze na koncertoch sa zamerne podladuju o poltonu, aby sa im lepsie spievalo. Mna to vobec neprekvapilo. Vedel som to uz davno, lebo niektora TV uz ich koncert davala, alebo skor koncert V.PATEJDLA. Vzal som si vtedy gitaru a nejako mi to nesedelo. Aj spievanie o poltonu sa mi zdalo nejake unavene. Mne sa to nepaci.
Ak budes mat moznost pozriet si zivotopisny film o BEACH BOYS, tak si ho pozri. Ich otec chcel ich nahravku posunut naopak vyssie, aby posobili mladistvejsimi hlasmi. Takze tvoj nazor si o tom vytvor sam ...
Uz aj GOTT je ELAN, alebo ELAN je GOTT ?
Vlastne este iba bude ...
Celkom cisty hlas ma aj Peter Kotula. Suhlasis s mojim nazorom?
P.S. Aj o jeho albume som otvoril forum. Pozri si ho!
a lyrics ma taku mizernu sledovanost, lebno je to strasne zostrihane..
na natacani bolo fakt super a dost sme sa tam nasmiali..