huby nie su take zle...bad tripov (horror trips) by som sa nebala,tie su pravdepodobnejsie pri lsd...kazdopadne,ak to kamosky chcu skusat len tak,a nemaju mieru,nech neskusaju vobec...moja rada...a co sa tyka tych "mexickych lysohlavok" o tom som nic nepocula...
Podla toho ake su velke ale vam by malo 20 stacit. Ked su velikeee, tak staci 15, ale ak chces fakt brutaaaalny prepinak daj 25-30, to je ine maso 12 hodinovy maraton psychozazitkov A mexickych sa zere iba par, tie som nemal totiz...
@9 Ono to nie je jak normalne drogy ze das si malo a slape ti to kratko, musis si dat urcite mnozstvo len aby ti to zaslapalo... My sme mali 30 a na 5 hodin bolo vystarane, ale ja mam rychly metabolizmus takze mne to neslapalo tak dlho jak kamaratom...
najlepsie sa je predavkovat to je najlepsi stav...musis to oskusat sama..dsa si ...ale 1 3 potom lisohlavka je picovina... 10 apocitis riandy neporiadok v hlave
no heeeeee no bambule....mal som ich dokypy 60....a vyhra joj tazko nemohol som zaspat vsetko som videl cervene,sprevadzala ma fotofobia za bieleho dna(strach zo svetle)ku veceru som mal nieco ako horor trip,proste sa mi zdalo ze sa mi prsty natahuju,a ze am zeru mravce,vsade som videl podivne cierne diery a zvonilo mi v hlave,potom na mna prisiel akoby naval euforie......zrazu mi prestalo zvonit v hlave,vsetko bolo take jemne take pomale a mal som na salame aj to ze som si porezal ruku na rozbitej flasi........ale dajte si po 20-25 mate na 5 hodin zaruceny adrenalin a euforiu....
čo 20 25 s toho nikdy nič nieje ... kto sa boji nemal by si to ani davat všetko je o psichike ... my si s kamošmi davame po 80 ako nič a mame krasne stavy ked som si dal 30 tak som iba rozmyšlal nad kokotinami a nič mi dokopy nebolo
tak presne toto boli moje stavy...xD...akože zozačjatku pecka največia...al potom to prešlo do takej fázy že už som nevedela čo zo sebou...som všetko okolo videla asi tak jak f tom videu...OMG!!! ..uš nigdy vjac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A ak máš strach a obavy, tak si daj radšej ovocný čaj...
@9 daj proste 15, lebo 10 je malo...a ked sa o seba nebojis tak 20, myslim ze ked mas silnejsi metabolizmus tak aj to je tak primerane
...mexicke - o tom neviem zeby rastli u nas!
hmm neboj sa! a choď hľadať!
@0 mne stačilo okolo 20 a mala som aj tak krásne stavy
tak presne toto boli moje stavy...xD...akože zozačjatku pecka največia...al potom to prešlo do takej fázy že už som nevedela čo zo sebou...som všetko okolo videla asi tak jak f tom videu...OMG!!! ..uš nigdy vjac...