Ktoré lyžiarske stredisko na SR vám najviac vyhovuje a ste s ním spokojní?
Zaujímajú ma len tie, kde sú aj lanovky. Bola som na Strbskom, Bachledke, v Spálenej, na Rači, v Tatranskej Lomnici, ale toho už som presýtená a chcela by som skúsiť niečo no
bodaj som si pamätala aj názvy lyžiarskych stredísk ale pre mňa to závisí hlavne od počasia, snehu a preplnenosti, aj ten najhorší svah si užijem ak je na ňom dobrý sneh a málo ľudí, a naopak.
Ja som vyskúšal už mnoho lyžiarských stredísk kedže aj treba chodiť súťažiť ale fakt to záleži podľa snehu a kvality zjadovky a ešte aj tých ľudí pre mna to je samozrejme Kubínske hole hlavne kvôli tomu že kvalita zjazdovky za taku cenu nie je na žiadnych strediskach inak som bol už na Donovaloch, Štrbskom plese, Tatranskej Lomnici, Jasna, Martinské hole, Vrátna dolina, Valčianská dolina, Čičmany, Roháče, Zuberec, Oravice, a tak ďalej je toho dosť ale Kubínka je fakt že skvelá cenovo
V Lomnici sa mi páčilo najviac, inak som bola len vo Valči párkrát, ale poobede to bolo už o ničom. Chápem, že tam chodí fakt veľa ľudí, no tam boli také bubny že na každom niekto padol, dole si sadol a nedalo sa proste dávať pozor aby som sa nezabila sama alebo ešte aj niekoho iného. Ale ako zjazdovka super
ja chodím na Donovaly už 5. rok, osobne to prostredie tam milujem, i keď stredisko by za tie ceny vlekov mohlo byť aj lepšie neodporúčam tam ísť v pia-sob-ned vtedy to je neskutočne preplnené a vyjazdenené.
Už to tu bolo spomenuté jednoznačne Kubínska a potom aj Chopok juh. Na Chopku je dosť tých prudkých zjazdoviek ale Kubínska má zase neskutočne široké zjazdovky a aj keď je tam viac ľudí tak sa to tam nejak rozloží. Jednoznačne odporúčam vyskúšať. zajtra sa tam akurát chystám
Určite Králiky Ale chodím alebo chodila som na Donovaly, Mýto pod Ďumbierom, Tále, Šachtičky, Selce-Čachovo, Malachovo .. to je všetko v okolí Bystrice len takže tak
@salwiska ak chceš lanovky tak ptm vo v rámci SR vidím, len na Tatry, jasná atď...a ved na Rači sú 3 lanovky, to je celkom dost na SR si myslím a na Marguške sa ti nepáči? (na Rači) ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Jasna je tiez super len niekedy je to tam dost preplnene
Ale ten výhľad z Novej Hole...proste nádhera
a Dedovka je des, hlavne víkendy tam som ani nejazdila, maximálne U-rampa
@pau1in3 chcem niečo, kde sú lanovky