no aj my ideme tento rok na lyziarsky,ale ja sa vobec nebojim nudy,praveze ja sa na to brutalne tesim,uz teraz sa dohadujeme s kamoskou jak spijeme dalsiu kamosku a to ideme az v marci ci kedy.......sak urcite tam nuda nebude,ved daco sa vymysli............a ked daco nevymyslia ostatny tak daco vymislis ty,teda ak ste aspon trosku zohraty kolektiv
no my sme taky kolektiv..ze.. ....proste som na cirkewnom gympli wies tak newem co od toho ocakawat...ale mam kamarata..s ktorym bude asi cely tyzden...tak uwidim
joooj na lyziarskom .... popijete sa kazdy druhy den ... pretiahnes spoluziakov,spoluziacky ....a bude krasny lyziarsky...a ked ste este kolektiv ze sa robia blbosti...neni o com...a nevadi zze ste cirkevny...cirkev sa tiez dokaze zabavit
Hmm lyzarak ten bol vzdy super skoda ze este nejdeme. Nuda po veceroch urcite nebude ked bude daco pit prinajhorsom si zober clovece a si zahrate vecer
Cicka, lyžiarské sú tie naj naj naj najsamlepšie školské akcie Keby som mohla, zopakujem minuloročný lyžiarský so všetkými ľuďmi tak jak sa patrí aj trikrát! Neváhaj a choď tam, na lyžiarskom sa človek NIKDY nebude nudiť.. a budeš mať veeeľa krásnych spomienok Ja som na ten náš spomínala 8 mesiacov a spomínam dodnes
A ešte som zabudla radu: zožeňte DJa (ak nebude, zoberte repráky, do iPodu veeeľa hudby) a o zábavu máte postarané A navyše môžete robiť aj programy večer.. napr. My Fair Lady
My sme cirkevny gympel a fajky su na dennou poriadku, omg vam poviem my vobec nepatrime na cirkevny, nezalezito to od toho, no prosnee neco vypijete pofajciite / cigy, cigy / aa uvidis hned vas to zbliizi , ved ja to poznas "alkohol zblizuje" a hned budete fajn kolektiv
aj my sme cirkvne gymko,ideme na lyziarsky,ale nudy sa nebojim boli sme spolu uz na vylete a bola to riadna haluz podla mna na cirkevnom gymku sa viac zabava ako na normlanych skolach a na lyziarskom este viac
my ideme teraz 14.1. na lyziar a veruze sa nebojim co budem po veceroch robit a vlastne cely cas,ani nas nejde vela z triedy,ale ti co idu,su fayn ludia z partie,tak coho sa bat? A potom taketo skolske actions zblizuju takze ak mienis byt s tym kamosoom 24hodin fest spolu,ver tomu,ze to nezostane pri kamaratskom rozhovore! viem o com kecam,tak ak si neces pokazit kamaratstvo, tak nebudzte tak vela spolu ale to len taka drobna rada zo zivota
jasnee....wed my zostaneme pri kamaratstwe toho sa nebojim...len ked pit sa tam nebude tak musime nieco podniknut ..bo nam chcu dawat fukat tak je to na p..u
noo ja nesopminam nejako pozitivne na moj lyziarsky.. sme mali jebnutuu zdravotacku s ibalginom..jeblych profakov dvoch.. tii nam prvy vecer zhabali chlast... a pak som ochorela.. ale tak bolo aj fajn
U mna lyziarsky na zakladke a hlavne na strednej bol uplne vynikajuci.Aj to lyzovanie ale hlavne tie vecery nemali v nicom chybu proste parada,dala by som repete.ale zalezi aj akych mas spoluziakov,ci s nimi dobre vychadzas.lebo ked nie...no neviem
No ja idem tiez vo february a vytvorili sme si abstint club Sme v nom az dvaja a poveceroch sa neozierame ale hrame Sach No mozno si nieco vypijem ale pri mojich spoluziakoch ktory vzdy po vikende ked pridu do skoly maju opicu a potom 3 dni preberaju ako sa ozrali a dva dni ako sa idu ozrat... Aaa ideme tam s takymi ucitelmi co som pocul ze piju zo ziakmi Taze taq. Nehovoriac o tom ze ked som mal meniny a ucitelka to povedala pred triednou hned sa ozvalo: Ideme ho ozraaat. Len sa na to zabudlo lebo to bolo na zaciatku roka a nik nevedel ktory je Matus No a teraz mam prave cez lyziarsky narodky taze max. utajenie
ja na svoj lyziarsky nikdy nezabudnem bol totalne skvely do obeda sa lyzovali (daktori ucitelia na niektorych skolach dovolia aj snowboard) na obed bol obed a 2hodky odych mohli sme spat hrat hry a pod potom sa zase islo lyzovat a cez lyzovanie byvali prestavky take pol hodky a sme sa gulovali a vecer sme mali disky a pozerala sa telka a pozoznamovali sme sa a bola to fakt haluz.. urobis velku chybu ak nepojdes na lyziarsky vecsinou je na nich riaaadna haluz
něco vám povím za sebe,nijak sem se na lyžák netěšil a pak jsem poznal kluky ze třídy uplně jinak,dokonce se po večerce klábosilo a vytahovalo a pak se dokonce hromadně onanovalo,jo docela hustý ale tim že jsme se vyhecovali a byli před sebou nahatý se nějak zlomila anonymyta a jsme spolu kámoši a neubližujem si,tolik nenadáváme a celkově se vztahy zlepšili
ta my deme tusim zajtra presne o tyzden a ja sa uz celkom tesiim teda po dohode kde s kym a co sa chlasta sa uz neviem dockat .....ale tak zas naasi profaci.....sa mrtne bojim ze budu kontrolovat tasky.... ale tak asi nesom sama aa to ze ste cirkevne gymko?? aj my sme ale tak ti poviem ja som sa na gymku naucila hresit aa bezne po skole sa zideme s roznych rocnikov z nasej skoly v jednom bare aa chlastame hej ale CIRKEVNE gymko taze psst taze u nas na cirkevnom gymku je to tak
no wed cirkewne to som uz zistila ze to s casti wobec neni cirkewne....ale tak hresit sa uz nemam co ucit s tym som sa uz ako keby narodila...a uz sa tam tesim na ten lyzarak...sice sa pit nebude...ale aj tak bude haluz....som sa dohodla uz...
heh jajj lizarski..len pred dvoma tizdnymi som dosla domo z neho a jak seco odporucaju...flaska sem-tam a je popprobleme ale naozaj mi sme sa nenudili aj dj tam bol a ucitelia chodili spavat o 9 takze to nemalo chibu..len potom na druhi den na svahu to byvalo horse heh ale vrelo odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale samozrejme to závisí od kolektívu...
odporucam!!