TESITE SA NA LYZOVACKU? KDE LYZUJETE NAJRADSEJ A KAM SA CHYSTATE TUTO ZIMU? JA SA TESIM VELMI. MINULY ROK SOM NAVSTIVILA RAKUSKE ALPY A TENTO ROK SA CHYSTEME S PARTIOU DO TALIANSKA. NA SLOVENSKU MILUJEM JASNU - ZAHRADKY A SRDIECKO, DONOVALY A KRAHULE.
jasne ze lyzujem, milujeeem lyzovanie.....je to uuzasny sport, len si ficis dole kopcom so snehom vo vlasoch a chladnym vzduchom na licach....vlasy ti veju a ty len stojis nic nerobis iba male obluciky, vacsinou ....proste uzasne, nadherny sport,a samozrejme obdivujes snehom zaliatu krajinu......best sport.....
teoreticky mi to je jedno, hlavne nech sa lyzujem, prakticky su tam male detaily - niekedy cena, ktora je nehorazne predrazena, alebo zle upraveny svah atd....
na donovaloch sme boli na lyziarskom bolo super....
KRALIKY su best, nebyva tam az tak vela ludi a su tam super lesne cesticky
Jasenska a valcianska dolina, a martinske hole. jediny hacik je v tom, ze som uz 2 roky nestala na boarde ani na lyziach. ale tuto zimu sa uz neviem dockat. jou
strasne sa tesim la lyze aj na board najlepsie stedisko, v ktorom som zatial bola, bol Semmering, boli sme tam 2 roky po sebe tak dufam ze aj tento rok pojdeme. A na Slovnesku sa mi najviac paci vo Vratnej, hlavne Poludnovy Grun je moja srdcovka a mame to z domu celkom blizko, takze tam som najcastejsie. Super je podla mna aj v Jasnej, ked si odmyslim to 20 minutove cakanie v rade na lanovku
Nuz na lyziach som nestal uz dobre 3-4 roky ale ked sa da rad si zalyzujem popripade na boarde i ked na tom som nestal este dlhsie... Tento rok sa ide zo skoly na oravu ale to bude skor liehovacka ako lyzovacka
bola som na 2 miestach 3 krat v Novoti jak mate tam ten agropenzion a tu chatu tak tam je aj svah a fajnovo sa na nom lyzuje aaa este Ostrý Grúň bomba!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
teoreticky mi to je jedno, hlavne nech sa lyzujem, prakticky su tam male detaily - niekedy cena, ktora je nehorazne predrazena, alebo zle upraveny svah atd....
na donovaloch sme boli na lyziarskom bolo super....
KRALIKY su best, nebyva tam az tak vela ludi a su tam super lesne cesticky
A jasne ze MALACHOOOOOOOOOV som lojalna
Takze lyze E E E!
ale velka raca-oscadnica,spalena dolina a semmering...