na boarde som stála len trocha, ale bavilo ma to.. budúcu zimu hádam už budem mať možnosť sa to naučiť.. a dlho som sa už nelyžovala, ale ma to už ani dáko neláka
Na lyžiach som prvýkrát stála asi pred 3 rokmi, obuté som mala o dve čísla menšie lyžiarky, ktoré ma tlačili jak... a mala som z toho všetkého panický strach. Odvtedy som ešte mala párkrát také stavy, že strach na chvíľu odpadol a celkom rada by som to skúsila, ale nejak ma nehlo k tomu, aby som to zrealizovala.
Ale túto zimu ma celkom chytila myšlienka naučiť sa snowboardovať, takže ak mi to vydrží do budúcej zimy, skúsim to. Alebo aj tie lyže.
lyzujem od malicka a na snowboarde som stal 3hodiny a uz viem po zadnej hrane v poho aj kus po prednej len obcas predna hrana mi robi problem. So snowboardom je vecsia zabava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale túto zimu ma celkom chytila myšlienka naučiť sa snowboardovať, takže ak mi to vydrží do budúcej zimy, skúsim to. Alebo aj tie lyže.
ale viem snowboardovať aj lyžovať