snowboarding je banda sracov na dostickach co sa hra na uzasnych skvelych borcov co dokazalo strasne vela ked vyskocilo pol metra do vzduchu... ked to deti dokazu na lyziach az potom budu borci... jednoznacne u mna LYZOVANIE...
@Bmxlares Ty vydrbany primitivny prizemny zakomplexovany uboziak !!! Tvoja babka sa neda ... Si kukni nejake videa o tom, da sa vselico, mozno este viac, akurat ze je to x-krat narocnejsie . Preto neznasam takych zasranych vydrbanych chudakov jak si ty, co sa hraju na uzasnych bez toho, ze by mali na to nejaky narok .
nech sa pači najdi mi manika čo to dava ja viem že sa to da ! sam robim extremny šport ja zakomplexovany niesom ja sa nepotrebujem hadať zo 19 ročnym ...
Aj ja som mal rad jednu dosku . . . ale to bol chvilovy osial, resp. raz mi rupla na zabradli, a som rad ze si to nodniesli moje gule. Odvtedy neskacem a zacal som skor preferovat volnost a dve dosky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
skludnite nerv =P
. . . dve dosky su viac srandy, ako jedna a "manikov" musite hladat napr. v Rakusku, Nemecku.
---
ja mam rad telemark
:p