mám menší problém, o týždeň mám stužkovú, ale vtedy by som mala dostať menzes, neviete nejaké rada na oddialenie, alebo privolanie?? čo by bolo lepšie??
Existujú tabletky na to, aby si to oddialila, ale potom bývajú dosť kruté bolesti, keď to dostaneš a zas je to predsa len nejaké svinstvo a nie čistá príroda... Ináč recepty starých babiek sú účinné ako u koho, môžeš skúšať, ale záruku na to nemáš...
Existujú tabletky na oddialenie, ale na to si musela myslieť skôr, nie až teraz, myslím, že teraz je už na tabletky neskoro.
Takže ostáva len to červené víno na urýchlenie, aj ked som počula, že to urýchli nástup tak v priemere o deň, čo ti veľmi nepomôže, prípadne citrón na oddialenie, ale tiež to nie je stopercentné.
URCITE citron kks ja som to mala dostat..a vtom obdobi som si robila..citronovu stavu nelso mi do hlavy preco este furt nemam..ale pototm mi povedala .. setsernica ze to s toho citronu vazne ono to pomaha
teraz ma napadlo ze ja ked chcem kráámy..tak idem za mojou kamoskou večne ked idem k nej na navstevu vecne mam kramy len raz sa mi stalo, ze som nemala..aj to na jej svadbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a citron na odialenie..a mne to pomohlo
Takže ostáva len to červené víno na urýchlenie, aj ked som počula, že to urýchli nástup tak v priemere o deň, čo ti veľmi nepomôže, prípadne citrón na oddialenie, ale tiež to nie je stopercentné.
inak, citróny mám overené, naozaj oddiaľujú tvoje dni..