úprimne ? zbytočne vynaložené úsilie... ak to niekoho zaujíma, tak si to ajtak vygoogli a zistí odtiaľ, odkiaľ si to zisťoval aj ty, keď si to písal...
začni písať o novinkách... alebo si z toho sprav prehľadný, user friendly web, ktorý bude mať oproti konkurencii niečo NAVIAC (či už to bude interface, informácie, alebo čokoľvek iné - to už je na tebe)... no hlavne prestaň nosiť drevo do lesa > zbytočne vyhodený čas, aj úsilie...
Skús písať to, čo ťa zaujíma, pre svoj dobrý pocit a štýlom ktorý sa páči tebe. Nie ako tí, čo sa silou-mocou snažia predrať medzi top autorov. A nerob si reklamu na fóre, to mi príde dosť úbohé...
Nedávno som si tiež písal seriál na blogu, a to že to čítali možno dvaja ľudia a pri niektorých článkoch som nemal ani jednu hviezdičku ma ani trochu netrápilo, a dopísal som ho dokonca (10 dielov
@enos : Ale mňa toto fakt baví proste ma baví čítať príbehy tcýh starých klasických nekomerčných kapiel ktoré sa doslova pretĺkali. A prečo sa nepodeli o to keď už som to nahrabal. Tak proste že či to má zmysel nie písať to lebo vešiam to aj na iné miesta ale dávať to sem. Takže nie
2. Určite áno. Ak sa mám priznať, nevedela som, že niečo také píšeš, ale je to dobré. Kapely, o ktorých píšeš, sú zaujímeve, a ak máš informácie z kníh, je to ešte lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
začni písať o novinkách... alebo si z toho sprav prehľadný, user friendly web, ktorý bude mať oproti konkurencii niečo NAVIAC (či už to bude interface, informácie, alebo čokoľvek iné - to už je na tebe)... no hlavne prestaň nosiť drevo do lesa > zbytočne vyhodený čas, aj úsilie...
Nedávno som si tiež písal seriál na blogu, a to že to čítali možno dvaja ľudia a pri niektorých článkoch som nemal ani jednu hviezdičku ma ani trochu netrápilo, a dopísal som ho dokonca (10 dielov
2. Určite áno. Ak sa mám priznať, nevedela som, že niečo také píšeš, ale je to dobré. Kapely, o ktorých píšeš, sú zaujímeve, a ak máš informácie z kníh, je to ešte lepšie.