ja áno, som tam zaregistrovaný... nieje to na škodu, občas nejaký ten "quiz" za ktorý máš body, za tie body si potom môžeš niečo objednať... väčšinou sú to len nejaké prkotinky, ale dá sa našetriť aj na lepšie veci... lenže samozrejme trvá to veľmi dlho... každopádne je to seriózna stránka
@nitroj@loveistheanswer Díky, ja som sa tam práve zaregistrovala, lebo som už aj na ermail, ale chcela som sa spýtať. Poslali mi mail v ktorom stojí, že mi pošlú ,,verifikacny list s verifikacnym kodom" len sa chcem uistiť, či som to nedostala sama, či to chodí každému, kto sa zaregistruje možno zbytočne stresujem, lenže vždy si radšej overujem, keď niekde zadávam osobné údaje
@dsimca nieje sa čoho báť, ten kód ti príde poštou, mne došiel po cca 10 dňoch, kód zadáš a môžeš veselo vypĺňať dotazníky... osobné údaje zneužité nebudú
@drazoal ja osobne som si Odmeňovač nainštalovala až dnes, lebo rovnako ako ty tomu veľmi nedôverujem, lenže tých dotazníkov je tak málo, že to risknem.
@dsimca nuž, nezostáva nám asi iné, len (slepo) veriť už mi odtiaľ aj DVDčko dáke poslali..teda, čo som si vybral..no, uvidíme, len mi trochu lezie na nervy, že ten Odmeňovač sa posledne nejako často aktualizuje
môžem odporúčiť, je to asi jediná stránka, ktorá neoblbuje ľudí .. ja som s ňou nadmieru spokojná dotazníky chodia raz za čas ale ak máš odmeňovač je to OK! a odmeny normálne posielajú mne už prišli 2 a na čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Budete vedieť na aké stránky chodím, vidieť moje heslá, maily ktoré píšem a podobne?
Odmeňovačom sa sleduje návštevnosť internetu. Heslá, maily, ako aj všetky poskytnuté údaje sú chránené a nie sú spájané s konkrétnymi respondentmi.
Príde mi to..zvláštne...fakt je to úplne seriózne?