ide o to, že zháňam už nosenú rsp nie novú sidovicu, na bazoši sa nikto z tých rozumnejších cien neozýva, punkuj a podobné stránky majú už dávno staré príspevky. tak sa pýtam, má niekto k dispozícii sidovicu?
sidovicu mam, ale tu by som nepredal a bola by ti aj tak velka ale ja mam taku velmi kvalitnu a nie ako tie hovna co dnes predavaju moja ma uz skoro 20rokou as stale je este velmi dobra
Ale tak nova sa da kupit za do 100€(ked je zlava tak mozno aj za 50 a to neni az tak vela za kozennu bundu.
hej este mam.. mamka si ju sila ked mala 18..teraz ma uz 53 rokov..takze dost stara,stale drzi..nosil som ju aj ja..obcas ju vytiahnem ak sa rozhodnem ist na dajaky punkovy koncert..ale to malokedy sa stane..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
sidovica znie ako pálenka
Ale tak nova sa da kupit za do 100€(ked je zlava tak mozno aj za 50 a to neni az tak vela za kozennu bundu.
ale je to pekne drahe ked pozeram na tie ceny skus setrit a to nasetris rychlo za niekolko tyzdnou az mesiacov je tvoja
no tak keď sa toto ešte ráta,tak mám
ale to by nikto nezobral ani zadarmo,nieto ešte za peniaze
ale azda by som vymenil za heringtonu
@tomias chceš? Mko mám herrinu pánsku