Má niekto skúsenosť s iOS 5?? (Update, jailbreak, unjailbreak) potrbujem pomoc
Takže snažil som sa o update 3gs-ka na ios 5.0.1, čo
Sa aj podarilo, ale nevedel som sa dostať cez prvotný setup a aktivovať telefón.. Tak som sa pustil do jailbreaku, telefón rozbehol, ale stále je tam lock na sim a nejde mi vôbec rozbehnúť sim kar
@peter_piper a mas 3gs od nasich operatorov, teda unlocknute pre akykolvek carrier alebo si bral zo zahranicia? resp. ked pises ze mas lock, pravdepodobne nie je od nas..napis mi aky mas baseband a tie podrobnosti ci je lock, unlock, jb, nonjb atd..
@trdelniiiq Bol tam baseband 6.15.xx.. Ktorý sa tam nahodil s jailbreakom, ktorý som robil, len kôli tomu, že mi nešiel aktivovať.. A bol z orange-u.. Inak už je to neaktuálne, kúpil som ip4, lebo sa mi s tým nechcelo zapodievať
Caute , chcel by som sa spytat ci sa da nejako aktivovat iphone 4 po update na ios 5,0,1 aj bez originalnej simky.. Mam ho od kamosa z anglicka a nevedel som ze pri update je potrebna ta simka.. Tak by som sa rad spytal ci sa s tym da este nieco robit, dako to obist alebo ja neviem, skratka sfunkcnit ho, lebo takto mam nefunkcny fon a je mi nanic.. Predsa tak "jednoducho" nemozno odpalit fon, ci? Nevedeli by ste mi niekto poradit co s tym? Vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Dal som si to spraviť preto lebo ten telefón som dostal od sestriného frajera ktorý je v Anglicku.
Neviem ako tebe...ale mňa sa hneď na začiatku spýtalo či aktivovať sim-kartu. Viem že som v počítači nemusel nič robiť.
Jediné iba zálohovanie do môjho PC