Má niekto skúsenosť s kupovanim listkov cez evetim?
» www.eventim.sk/sk/... ... chcem si odtial kupiť listky , že by som si ich v ZA na pobočke prevzal ... čo som čital na ich FB mali ludia sťažnosti čo sa tyka tej firmy ... mate s nimi skusenosti vy ?
kupovala som, vyzdvihla som si lístok v BA a nebol problém, ale zaujímalo by ma, či ten lístok fakt platí aj v mestskej hromadnej doprave vo Viedni, ako tam píšu - nemáte s tým niekto skúsenosť?
čo som čítala o eventime na fb, ľudia mali problém hlavne s autobusovou dopravou na koncerty a tieto výjazdy im zabezpečuje Wayout booking, tak možno je problém tam
@9 tak neviem aké môže mať niekto sťažnosti na lístok? teda lebo ja som si cez eventim kupovala už niekoľko vstupeniek, či už do Viedne alebo BA a teda neviem kde tam ľudia môžu mať problémy..jedine ako už niekto vyššie písal, nejaké third party služby ale to zrejme eventimu ako takého chyba nie je.. ale určite ak chceš len lístok tak odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čo som čítala o eventime na fb, ľudia mali problém hlavne s autobusovou dopravou na koncerty a tieto výjazdy im zabezpečuje Wayout booking, tak možno je problém tam