Počuli ste už o tejto stránke? Oficiálne nemôžem napísať o čo presne ide, môžem len povedať, že zarábanie cez internet. Kto by chcel vedieť viac tak napíšte správu.
uz par mesiacov som distributorkou... kyani je fajn vec a spolu s mokšou sa da vela pomoct... multi level marketing je dobry sposob zrobku, kyani ponuka dost velke odeny a rozne akcie.. jediny problem je vsak v tom ze clovek musi mat pod sebou par ludi aby zacal zarabat... na slovensku je to zatial skor novinka, takze sa to este len rozbieha, ale o to vacsia je sanca zarobit... skusenosti s tymi produktami su velmi dobre, aj ked sa nejedna o najlacnejsiu zalezitost. ludia su skor skepricki (ja osobne tiez) preto odporucam najskor vyskusat a podla toho sa zariadit..
@azodariana Veľmi pekne ďakujem za reakciu. Z 15 ľudí jediná rozumná odpoveď. Mohla by si mi napísať do TS povedať o tom viac? Koľko ľudí najmenej treba atď.? Budem vďačný za každú radu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@admin
@admin
@admin
@admin
@admin
@admin
Ak chces napís mi TS-ku a ja ti napísem ako som sa k tomu dopracoval a kolko zarábam mesačne, to sa nikomu o tom ani nesníva kolko zarábam ty vole...
A určite je to dobrý nápad..
» iamagel.sk/category/skusen...
V pripade zaujmu kontaktujte na Iamagelsk@gmail.com